Punkt

Nu tycker jag faktiskt det räcker med sjukhus, är förbaskat trött på det, trött så jag kan kräkas rakt ut på det kala äckliga stället. 
Gick inte som planerat igår och jag förlorade mycket blod, braaaa där!! 
Hade lågt värde redan innan så nu är det vila en vecka så kroppen hinner ställa om sig, 4 fläckar räknade jag ihop om dom inte satt stort plåster på dom som satt bredvid varandra, fick nämligen inte veta mer än att alla som va tänkt inte kom bort. Men jag har lite tur ändå och vi avvaktar tills svaret kommit på dom som togs bort. Frågade hudläkaren vad han trodde när han målade på mig fick svaret att jag skulle va beredd på att få plocka bort ärren, brööööööööööl jag orkar Inte! 
Har ju egentligen valet att säga nej, men det lär jag ångra om det skulle sprida sig så det är väl bara att gilla läget, men en liten paus på ett par månader vore inte helt fel. 
 
Väntar även på att både magtarm och "ätis" läkarna ska ringa, har inte den blekaste aning om vad magtarm läkaren har för planer nu när jag sa nej till operation, väldigt svårt när jag inte får äta den behandling som jag behöver, han har något att klura på alltså, det är väl bra att jag fixar lite jobb till dom haha. 
Ät läkaren vet jag väl på ett ungefär vad hon kommer säga men det tar jag då, eller ja efter en till undersökning där, nu är det inte läge att kolla puls/tryck och värden för dom ser ganska skruttiga ut och det har INTE att göra med min kost. 
 
 
Jaja nog med bitterhet Svensson... Snart kommer mormor hit och servar mig, vi ska promenera en sväng och dricka massa kaffe och töla bort några timmar, Måste komma ut o röra på mig idag När solen är framme, man får passa på att fylla på förrådet med D vitamin. 
 
Ha de fint underbara Ni, ni är helt fantastiska!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0