Torsdag

Vart tar dagarna vägen? Snart har ännu en vecka sprungit förbi. Är det bara jag som tycker dagarna går lite väl fort?

Har fått en tid till läkaren nu, tyvärr kan personen som hänger på inte följa med denna gång, läkaren Aka Tyskjäveln hade lämnat ett otrevligt meddelande på mobilsvaret till denna person.
Behöver jag säga att jag Inte är speciellt förvånad?! Under hela tiden har Ingen trott på mig, nu kanske denna tror lite mer på mig.
Men jag ska dit på Måndag men denna gång ska jag spela in hela mötet och jag hoppas innerligt att hon behandlar mig som hon gjort så många gånger tidigare, mig och andra. Visste väl att det va för bra för att va sant att hon helt plötsligt kunde va trevlig, lite instabil människa detdär.
Säger hon saker hon tidigare sagt till mig så kan hon nog snart säga Hejdå till sitt arbete, har försökt göra anmälan tidigare men det är inte lätt när personal som varit med har blånekat allt som sagts och andra patienter har bett mig göra en anmälan men dom har inte själva Vågat säga hur det egentligen går till på detdär stället.
Men nu så, nu kommer min älskade platta följa med och spela in, bra till mycket dendär äppelskruttsplattan, klarar mig inte en dag utan den:)
Är hon däremot lika trevlig som hon varit tidigare så är det inga problem, får se vad hon har att säga.
Att man som patient ska behöva spela in ett möte för att bli trodd på är helt sjukt och vridet, men det som stör mig mest är att se hur hon behandlat mina vänner jag fått där, Helt underbara människor som fått höra så mkt skit och vart helt knäckta efter en träff med henne, nej kasta skit på mig men ge fan i mina vänner!
Usch så bitter jag är, men vänta ni, ni ska se att det inte är jag som ljuger och hittar på... Är hon lika trevlig som den gången i förra våren eller va det va så kommer ni trilla av stolen.
Trust me!


Nu ska jag fixa iordning lite te och mysa ner mig i soffan framför halv 8 hos mig, helt klart ett favorit program!
Ni kan ju hålla en tumme för mig på Måndag, och även hålla en tumme för att det är lång väntetid på patologen och inte det jag befarar!

Ha en lövely kväll<3


Snark

Är rätt trött på min kropp just nu, inte nog med att ena såret gick upp helt efter suturtagningen, det har blivit sådär härligt grön och gult... så imorgon får jag sitta i teltid till vårdcentralen och därefter garanterat bli skickad till akuten som senast när jag fick inflammation, men då var det alla nu är det tack o lov bara det ena. 
Jag förstår inte Hur såret kunde gå upp, skulle egentligen tagit stygnen efter 10 dagar, jag tog dom efter 12 och såret såg fint ut, sitter dessutom på ett ställe som inte är så utsatt, man rör inte speciellt mkt på insidan av överarmen. 
Kan säga att det gör väldigt mkt ondare än dagarna efter Op. 
Börjar bli fruktansvärt less på dethär nu! Lite otur och motgångar kan jag ta men dethär börjar bli löjligt men kanske jag som är känslig och överreagerar?! 
 
Mollies knöl behövdes inte tas bort, det tackar jag för och kan va lugn när jag fick samma svar av 2 veterinärer:) Blir hon skendräktig ännu en gång så skulle jag höra av mig igen och få meducin. 
Tuwan har jag äntligen fått lite hull på, hon äter riktigt dåligt och är kräsen fast Inte kräsen åt det dyra hållet, den dyra maten ratar hon helt, här duger bara domdär portionspåsarna och ica egna kattmat och i torrfoder äter hon enbart Willys egna samt whiskas junior, blandar dom två sorterna av olika anledningar som jag inte orkar dra nu. Hon har alltid fri tillgång till torrmat, hoppas hon kan hålla sitt hull nu :)
 
 
 
Har inte hört något från "ät läkaren" än men jag har satt folk på att ringa dit under veckan...
 
 
Har jag Tur så får jag svar från patologen imorgon, får jag inte svar imorn och det inte är "hårt tryck" där så vet jag redan svaret. Den dagen den sorgen! 
 
 
Ska tröstshoppa lite nu, har visst 200 kr rabatt på Nelly om jag handlar för 500kr, det måste ju utnyttjas;) 

När nyfikenheten tar över så slår chocken till

Idag kunde jag inte låta bli, jag gick ner i förrådet och grävde fram vågen.
Jag fick världens chock, visste att det va lite men hade inte en aning om hur lite...
Trodde det va fel på vågen men jag har vägt mjölk o mjöl, katt o hund men den visar rätt, Fyfan rent ut sagt!
Blev inte ens glad som jag hade blivit för 1-2 år sedan, fick bara panik.
Kan inte ändra på så mycket heller mer än att promenera mindre och vila mer.
Ajaj Svensson Inte bra!!
Har ställt ner vågen i förrådet igen och imorgon hoppas jag att läkaren ringer, om inte så får jag eller ngn annan ringa i slutet på veckan ifall dom glömt mig!
Nu ska jag viiiiila och ta en extra näringsdryck!

Denna kvällsvikt med kläder på är så fel det bara kan va...
Wake up call kan man säga


Punkt

Nu tycker jag faktiskt det räcker med sjukhus, är förbaskat trött på det, trött så jag kan kräkas rakt ut på det kala äckliga stället. 
Gick inte som planerat igår och jag förlorade mycket blod, braaaa där!! 
Hade lågt värde redan innan så nu är det vila en vecka så kroppen hinner ställa om sig, 4 fläckar räknade jag ihop om dom inte satt stort plåster på dom som satt bredvid varandra, fick nämligen inte veta mer än att alla som va tänkt inte kom bort. Men jag har lite tur ändå och vi avvaktar tills svaret kommit på dom som togs bort. Frågade hudläkaren vad han trodde när han målade på mig fick svaret att jag skulle va beredd på att få plocka bort ärren, brööööööööööl jag orkar Inte! 
Har ju egentligen valet att säga nej, men det lär jag ångra om det skulle sprida sig så det är väl bara att gilla läget, men en liten paus på ett par månader vore inte helt fel. 
 
Väntar även på att både magtarm och "ätis" läkarna ska ringa, har inte den blekaste aning om vad magtarm läkaren har för planer nu när jag sa nej till operation, väldigt svårt när jag inte får äta den behandling som jag behöver, han har något att klura på alltså, det är väl bra att jag fixar lite jobb till dom haha. 
Ät läkaren vet jag väl på ett ungefär vad hon kommer säga men det tar jag då, eller ja efter en till undersökning där, nu är det inte läge att kolla puls/tryck och värden för dom ser ganska skruttiga ut och det har INTE att göra med min kost. 
 
 
Jaja nog med bitterhet Svensson... Snart kommer mormor hit och servar mig, vi ska promenera en sväng och dricka massa kaffe och töla bort några timmar, Måste komma ut o röra på mig idag När solen är framme, man får passa på att fylla på förrådet med D vitamin. 
 
Ha de fint underbara Ni, ni är helt fantastiska!! 

RSS 2.0