Snart så

Snart, på Tisdag ryker gipset. Jag hoppas så att det är helt allting.

Jag har lilla Mischa hos mig nu och har haft ett tag, hon bor hos mig ett tag till och det är så mysigt, Mollie och hon har verkligen skitkul o de underhållande och titta på dom när dom håller på, så skönt att det fungerar bra.

Träffade Liten igår, hon har humör den bruden, herregud. Fick mig en snyting rätt över munnen och en karate spark rakt i sidan, och det va inte när vi busade, hon va arg på sin syster för att hon inte fick kaka och glass före maten. Japp hård jag är va?! Hon fick dessutom pannkaka med grädde och hallon till lunch så... Lik sin mor där, är dom hungriga så ska man inte bråka med dom :P
Mormor blev sur för att jag inte ville ha pannkaka, jag gillar inte varm pannkaka och får dessutom inte äta pannkaka, frustrerande kan jag lova.
Hade tid hos Dietisten på tis samtidigt som ortopeden så jag måste ringa o boka om, blir spännande o se vad hon säger denna gång, har skött mig exemplariskt (ger mig själv en klapp på axeln) eller ok, jag fuskade på jul, då fick näringsdrycken uteslutas!

Ska strax kila ut med voffarna o fortsätta mitt skilda världar maraton som jag kör varje kväll/natt, kan inte sova i sängen för jag får så jävulusiskt ont i ryggen och soffan sover jag inte bra på, men hellre trött än invalid men får antagligen köpa en ny säng av Mischas matte, för en hel guldpeng. Dyyyyrt!
Fick inte köpa den så hon bestämde en tia eller ingen säng.


Måste verkligen säga vilket underbart hus jag bor i, aldrig något bråk, visst ser alla lägenheter utom 2 ut som dom rasar närsom men har man bra grannar så kan det va värt att vänta på en renovering o att jag kan få hundvakt på 1 minut betyder också väldigt mycket, nu lämnar jag ju sällan bort Mollie men OM ngt skulle hända o jag måste åka iväg så lämnar jag henne hellre till en granne än ensam hemma.


Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0