Fint

Avbokade besöket till Tyskjäveln som jag hade idag, eftersom inte U kunde följa med så avbokade jag, inte mig emot kan jag säga.
MEN när jag ringde så va dom oerhört otrevliga, men värst av allt dom slängde luret i örat på mig!!!!
WHAT?!
Jaja blir det så att dom skickar en ny tid så får jag väl gå, blir det problem under mötet så kan jag lova att chefen kommer få höra det som hände idag, jag kommer även spela in mötet, har lärt mig att man måste ha "bevis" för att man ska bli trodd på, klart man tror på en högutbildad chefsläkare och inte på en liten snorunge som mig.

Helt fucked up att man ska behöva göra sånt, för dendär läkaren är inte o leka med, o det värsta är att det inte bara är hon som är så. Nog om det.


Igår trodde jag att jag skulle explodera av ilska, fick en saftig faktura med påminnelse, kliade mig i huvudet och funderade på vad det va, hade ju redan betalt min lyko räkning, satt i telkö i 1,5 timme och när jag väl kommer fram påstår dom att jag ljuger, ööö ok?! Fanns inget dom kunde göra för jag skulle snällt betala min räkning för sakerna som stod i mitt badrum sa hon, gjorde jag inte det så skulle kronofogden kontaktas.
Jag gav minsann inte upp och ringde till Kundtjänst på Lyko, mycket riktigt jag hade inte gjort någon beställning och hon bad om ursäkt för hur tidigare människa bemött mig, så en Stor guldstjärna till henne jag pratade med!
Men innan jag fick det svaret så va jag måttligt road..


Ska fortsätta mitt bakande idag, bakade massor igår och jag känner att jag behöver göra det idag igen, medans jag ska fundera ut vad jag ska bli bär jag blir stor, nästa vecka ska jag ha bestämmer mig, men jag är ganska säker efter många timmars funderande.

Nästa vecka ska jag till min snygga sjukgymnast i Öret, mamma va med sist och sa du är lite småkär i honom va... Haha mjo typ. Hon höll förövrigt på att skämmas ihjäl när jag fått ett träningsgummiband och sa blä det luktar kondom.
Som vanligt fick jag höra Men Sara.
Det va dessutom dagens snackis i mammas lunchrum dagen efter, då är det ganska många pryda äldre som jobbar där så dom blev chockade...
Varför? Det luktade ju kondom, det är väl inte så farligt o säga det.
Har fortfarande lika kul åt det för det är inte ofta mamma (precis som mig) tycker något är pinsamt. :P


Ha en fin dag, jag kan slappna av lite nu efter dagens avbokade möte, känner mig även väldigt lugn då jag inte tror det kommer någon ny tid :D
Bara operationen som jag våndas över, det har även ploppat upp 2 nya under julen som ser ut som dom som ska bort, O det är lika bra o passa på när jag ändå sover, men jag kommer nog ha riktigt ont efter men men, det som inte dödar härdar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0