Skönt att ha två bloggar

Japp just nu är det väldigt skönt att ha en låst och en öppen blogg(för er som missat det:P) i denna kan jag ventilera och veta ungefär vilka som läser, men efter ett evigt tjatande har jag gett upp och har en öppen också.

Läkarundersökningen gick käpprätt åt helvete men jag måste faktiskt ge den hemske Tysken lite cred, det gör väldigt stor skillnad på att ha någon med sig vid varje besök, hon har varit supergullig nu båda ggr jag träffat henne, senast jag träffade henne sa hon mindre trevligare saker och jag fick rådet att anmäla henne från personalen som var med, men dom ville inte styrka det som sas och då blir det jäkligt svårt, har redan anmält en läkare men det gick igenom efter många om och men. Men nu måste jag faktiskt säga att hon va supertrevlig och gullig, men det hon sa fick för tusan håret på huvudet att ställa sig rakt upp, ni vet sådär som på dockan på Kalle anka...
Mitt blodtryck va åt helvete, att det är lågt är egentligen ingen fara för jag är lågtryckare sen förut men undertrycker och övertrycket hade alldeles för litet mellanrum (eller hur jag ska säga på svenska istället för läkarspråk) hon tog om trycket flera ggr och vid olika tillfällen men jora samma everytime så hon blev tydligen orolig att jag ska klappa ihop närsom, visst jag är yr i bollen men jag trodde/tror det beror på lågt HB, ska ta nya prover snaaaart igen, ska bara först.
Vikten fick jag inte veta och har ingen lust att veta heller för den delen, såpass långt har jag kommit att jag inte behöver veta.
Ordinationen var att börja dagvård snarast IGEN, jag sa inte blankt nej men inte gärna, jag är inte så jäkla sjuk i huvudet så jag behöver det men sa jag nej till dagvård så ville hon ha mig inneliggande, ALDRIG i hela mitt liv en gång till där!! Never Ever!
Men jag Vågar inte heller neka till dagvården för då vet jag vad konsekvenserna kan bli!


HUR kunde det bli såhär??
Jag är INTE sjuk även om jag så må ha anorexi på pappret så nej jag är inte så jävla sjuk igen, men efter 10 år i jojovikt deluxe så är det kanske NU min kropp säger ifrån på min vikt? Ja jisses vilken karusell..
Har suttit idag igen och svarat på frågor, får svart på vitt nästa gång jag är där vad det säger. Idag fick jag snällt höra vad datorn sa...
Kanske är jag lite lätt skadad i huvudet ändå men saknar insikt, jag vet att jag tidigare gånger haft en såkallad "tippvikt" på 47 när jag vägt under det har jag börjat att inse fakta så kanske är det så även denna gång men denna gång tänker jag lyssna och skulle det nu va så att det är som dom säger så kommer jag ta till mig det och inse fakta, men jag lever på hoppet fram tills dess.

Och jag kommer även gå med på allt dom säger, dom är ju förtusan utbildade så jag får helt enkelt lita på vad har att säga men jag kmr däremot Inte gå med på en inläggning till på det jävla dårhuset!Vad hände?
Där fall jag pladask, upp som en sol ner som en pannkaka...
Jag fick strikta order om att börja ett eget matschema,
Idag 2 frukter
Imorgon samma
Sen lägga på en halv lunch för att sen börja med hel lunch plus 2 frukter efter helgen...
Det är inte mkt alls men det va tydligen jätteviktigt att jag följde det så jag får lyssna, hennes blick sa mer än tusen ord och jag har lärt mig att se på läkare när det faktiskt är allvar.Alltså min hudläkare är så fruktansvärt bra!! Han ringde idag när han sett att jag fått tid för OP, han vill ju "måla" på mig innan och han åker till jobbet 45 minuter Innan han börjar bara för att kunna måla ut vart dom ska skära, Hur många läkare hade gjort det? Ingen är jag rätt säker på! Han är guld värd dendär Martin Timell kopian:)
Nej nu ska jag tänka lite på dagen som vart, snacka om att rycka mattan under fötterna på mig...


Kommentarer
Postat av: Maria

En öppen blogg också? Adress tack :)
Å du,klokt idag!! Mycket mycket klokt! Jag är stolt över dig! Hoppas vi ses på torsdag! <3

2013-02-19 @ 22:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0