Nåt o tänka på

Har precis kommit in efter en snöig långpromenad, va väldigt glad att hemmet stog kvar och att alla djur levde när jag kom hem förut.
Hade besök med min käre Dr. A-G imorse, tog 15 min med buss dit idag, det tar annars 45 min.. Hann i tid kan man säga så det är tur att mamma jobbar där så jag kan gå upp till henne o fördriva tiden.
Iallafall, läkarbesöket gav mig många saker jag ska fundera på, viktiga beslut som ska fattas.
Jag får endast äta en medicin för min Chron, eller ja kortison också men nu kan jag inte äta det så mkt eftersom jag i princip snart är "immun" mot det.
Det finns behandlingar som vart tänkt att jag skulle påbörjat i vår men nu får jag ingen av behandlingarna eftersom det kan påverka cancern och det är ju väldans dumt och riskera det.
Jag ska ta beslutet hurvida jag vill operera bort hela tjocktarmen och en bra bit av tunntarmen..
Eller snarare om jag vill göra det nu i vår eller om jag vill vänta tills läget blir såpass akut att det är fara för livet (så som jag va på barn 3 ggr..) jag kommer alltså inte kunna undvika den operationen längre, det va prat om det redan på barnsidan och vi pratade om det senast i somras, men nu har dendär jävla idiotcancern ställt till det.
Även om jag skulle ta risken att börja behandlingen så är det inget jag får för läkarna, men den risken vill jag absolut inte ta!

Det är en stor operation och lång tids rehab med mkt sjukhus och smärta, det onda i sig är jag inte rädd för, jag är heller inte rädd för att något skulle gå snett, jag är bara rädd för sjukhus helt enkelt.
Frågan är alltså om jag ska bita i det sura äpplet nu eller om jag ska "sopa det under mattan" tills jag inte har ngt val.
Man har svårare att få barn om man gör operationen men samtidigt vad gör jag Om jag skulle bli akut sjuk när jag är gravid? Överlever verkligen ett barn då?

Ja, jag har ngt att fundera på, ska ta beslut tills nästa tor..


Varför kan jag inte bara få lite lugn och ro från sjukhus?
Just idag känns det lite tungt om jag ska va helt ärlig, men bryt ihop och kom igen.
Får tid för den redan planerade operationen i veckan och då passar dom på att göra lite mer saker när jag ändå sussar.

Men jag ska väl egentligen inte klaga, det kunde varit värre!
Allt som flyter på så bra annars i mitt liv, har kommit in på utbildningen, har träffat en underbart snäll liten vän(hihi) kanske har hittat en ny lägenhet, har 2 mysiga hundar att ta hand om, ska få rida lite igen och massa andra saker som betyder mkt, men idag slogs jag ner på marken från mitt rosa lilla fluffiga moln men vatusan, jag är nog back on track redan imorgon, då blir det en date med Louise som jag saknat himla mkt, tror fasiken jag ska unna mig en surfplatta också, bara för att liksom
Någon klok som har lite råd i hurvida jag ska fatta mitt beslut?
Ha en fin dag


Kommentarer
Postat av: Louise

Du vet nog redan vad jag tycker angående beslutet..
Saknar dig <3

2013-02-09 @ 18:27:31
URL: http://louiseerikson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0