.

Dagen efter dödsdomen känns det som, tror inte jag behöver säga hur hungrig jag är dessutom, jisses.. Men om en läkare ger den ordinationen på ett ställe där dom har viktuppgång som prio 1 får man nog lyssna.
Jag har avbokat lite av det jag skulle gjort idag eftersom jag skulle göra så lite som möjligt, men allt går inte att avboka, jag kan omöjligt pausa hela livet bara för det.
 
Dagen började toppen, verkligen! känslan när man gjort sig iordning efter sisådär 10 klädbyten och precis ska gå och tar upp soppåsen för att knyta ihop den och det är hål i botten och det rinner sopsörja på jackan, byxorna och ner i skorna. Underbart!
Men iväg kom jag tillslut och nu laddar jag för nästa grej.
Utbildningen jag kom in på kanske får vänta tills sommaren, det va inte aktuellt i dagsläget enligt läkaren, känns förjävla trist men jag samlar på mig lite vuxenpoäng och lyssnar för en gångs skull, tänk vad lite hudcancer kan göra, helt plötsligt lyssnar jag på folk. Och kom jag in nu så kommer jag nog in igen gör jag inte det så är det inte hela världen, den utbildningen finns i hela Sverige och eftersom jag ska läsa distans så måste det absolut inte va i just Karlstad.
 
Har bokat tid hos tant veterinär med Mollamus, hon har en knöl på benet, den har hon visserligen haft i 4 år och dom har inte velat ta bort den sålänge den inte växer och det har den inte gjort, men jag vill ha en "second opinion" hos en annan veterinär. Mest för att sluta tänka på knölen, är väldigt rädd för knölar i största allmänhet nu för tiden. Men dom tycker det är onödigt att utsätta henne för en sövning, inte för att hon inte skulle klara det fysiskt utan för att hon får sån panik när hon vaknar, sådan hund sådan matte. Det är ju lite svårt för mig att krypa in i en hundbur och sitta med henne men dom kanske kan göra ett undantag och låta mig va med när hon vaknat till  lite. Men det märks, först tar jag besöket och ser vad som sägs där, är det ändå 2 veterinärer som säger att det inte är någon fara så litar jag på dom.
 
 
 
 
 
Här kommer adressen Maria
http://sarasvensons.blogg.se
Och du... tack för att du är så jäkla bäst och hoppas vi ses imorgon, jag är fri som en fågel hele dan.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Grattis snosan!! : ) Det blidde inget förstapris, men 15 burkar nutella är väl inte fel det heller? : )

KRAAAAM!

2013-02-26 @ 18:06:26
URL: http://lindablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0