Dryga jävlar

Idag skriver jag i den låsta bloggen, jag måste få ur mig allt som sker på detta dårhus!
En anmälan vore på sin plats men jag orkar inte ta tag i det...
Men fortsätter samma helvete så Ja då kommer jag fixa så jag har bevis sen görs en anmälan.

Jag blir så otroligt jävla dåligt behandlad här av Vissa (absolut inte alla!!) i personalen här så det är galet.
Många tårar har gått till spillo under helgen, och jag gråter i princip aldrig, har grinat så jag inte fått luft och det tog all energi från mig, fick kommentarer som skärp dig och vill du att vi ska ringa så att du får vak nere på PIVA?
Ja det blir ju garanterat inte bättre av att hota mig, jag kan inte påstå att jag störde någon heller eftersom jag var på mitt rum.

Har fått gå på toa med manlig personal för att det bara va 2 män som jobbade, annars fick jag hålla mig, och under samma dag som detta hände blev det bestämt att jag fick ha dörren stängd men personal i mitt rum utanför, just för att jag vägrade dricka vätska för att slippa gå på toa med personal, men den kvällen ändrade han tydligen reglerna bara sådär, det är fan inte ok!

Dom anklagar mig för ätt kräkas upp sondmaten, för det första hur i helvete skulle det gå till med Toadörren låst? För det andra så skulle sonden åka upp.

Jag blir anklagad för att träna på mitt rum, min dörr är öppen nästan hela tiden och jag har ett blodtryck på 60/80 så Skulle jag ge mig på ett försök till att träna så skulle jag svimma direkt, och det har jag ingen lust med precis, har ingen lust till att träna heller, är alldeles för bekväm för det.

Igår fick jag inte duscha och det va en maktkamp nu på morgonen för att få ta en snabbdusch, men tillslut fick jag 5 minuter på mig att duscha..

Det är inte ens en bråkdel av allt som händer här, man blir så fruktansvärt illa behandlad av endel bara för att man är här på tvång, är precis som att dom ska va "tuffa" och säga du bestämmer minsann inte här, jag kan förstå dom Om jag skulle va bråkig men jag håller mig mest på mitt rum och går ut när jag blir tillsagd att det är mat, sitter tyst och snällt hela maten plus vilan, men likt förbannat gör jag fel hela tiden.
Man kan ju fundera på hur endel fick jobb här, det är tur det finns personal som passar i detta yrke till 110% utan dom skulle jag gå under totalt här.


Istället för att bli arg och säga ifrån när jag tycker någon gör fel av dom idiotiska personalen så är jag helt tyst och biter ihop allt jag kan, för säger jag något som dom inte gillar så anses jag vara bråkig och då kan dom bälta mig.
Det är så sjukt så det är inte sant.

Man kan ju tro att det är jag som överreagerar och är känslig, visst är jag jävligt känslig här inne, kan inte säga annat men mamma har blivit lika illa bemött hon när jag inte vart med av samma jävla personal, har pratat mkt med tjejerna under veckan och igårkväll satt vi och pratade länge och dom säger samma som jag, dom sa också att dom va lite väl hårda mot mig. Kändes väldigt skönt att höra att det inte är jag som överreagerar och är helt tokig..


Idag kommer beslutet från rätten, får jag frivillig vård så stannar jag snällt tills Fredag sen skriver jag ut mig till helgen!
Tänk att få komma hem, få sätta sig i lugn och ro och bara glo rakt in i sina egna väggar, få dricka kaffe, få gå till affären, få gå ut när man vill, prata i telefon när man vill, bara va normal helt enkelt!

Jag kommer aldrig mer sätta min fot på denna avdelning, ingen avdelning alls, det ska mycket till för att jag någonsin kommer acceptera att bli inlagd igen, då ska jag fan va döende!


Piiuh det va skönt att få ur sig dethär!
Jag gissar på att denna dag kommer bjuda på minst lika mkt otrevligheten då personalen inte precis är favoriten idag, varken dag, kväll eller natt!

Nu kallar smörgåsarna på mig IGEN,
Smörgås 3och4 av 8 idag!
Tugga svälj trevlig helg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0