Äntligen

1: äntligen hemma
2:äntligen snusfri
3:äntligen lite goda nyheter

Har varit i Strömstad ett tag, Strömstad är platsen jag älskar allra mest, jag har tagit med mig Mollie och suttit i solen vid havet och bara varit, daftö camping är den finaste platsen i världen, ja camping bläää men nä inte daftö, har mina smultronställen på den campingen eftersom jag varit där sen jag va pyttepytte. Och dit kmr jag också ta med mina framtida små!
Fast det va skönt o komma hem, alldeles för få timmars sömn, inatt vaknade jag av att jag skällde på Mollie, eller jag sa men Maja, MAAAAJAA till stackars hunden, efter det frossa så inåt h-vete, funderade på om jag fått magsjuka/matförgiftning men kom sen på att jag druckit vin konstant sen jag kom o slutade dricka vid 21, o nej jag har inte varit aprak utan bara druckit gott vin i solen.

Har dessutom slutat snusa, har dragit ner på det rejält under ett tag o i Tisdags slutade jag helt, har klarat mig utan större problem, har slängt iväg några kängor till dom som kommit i vägen vid fel tillfälle, men blir suget för stort så stoppar jag in en onico, aldrig mer snus! Jag kan om jag vill! Saknar det mest vid morgonkaffet men då hittar jag på något annat.

Dr. Stark ringde mig redan 1 vecka efter OP, sent va det också och jag tog prover samma dag o jag få alltid en klump i magen när det är dolt nr, han är alltid lika pedagogisk och lyckas lägga fram saker på ett sätt som ingen annan kan, jaa Sara det va tyvärr cancer i den senaste fläcken också, det är ju inte bra (tankarna hinner ju spinna loss i 380 innan nästa sak kmr) men vi har fått bort allt även denna gång. -vad lär vi oss av det då Sara?
-Jo vi kmr ha kontakt var 6e vecka och du kmr få gå igenom många operationer till men vi får bort allt med operationer så framtiden är mycket ljus för dig.

FÖRSTÅR ni? Framtiden är ljus!!
Jag kan än en gång se en framtid med små minisaror (haha herregud)
Klart jag INTE vill hålla på o operera mig och har flera ggr tänkt att det är onödigt men nu har jag fått svart på vitt att det hjälper, då får det väl va värt att bli skuren i titt som tätt, får ju en gratis fylla varje gång också.
Börjar t.o.m tycka det är kul att plocka stygn på mig själv, haha förut har det bara vart kul på andra men nu plockar jag som själv, om dom sitter så jag kmr åt dom förstås, kanske börjar operera mig själv om ngt år haha, nää dit kmr jag nog aldrig men jag kanske kan gå dit utan att få en fylla om ngt år.


Nu ska jag lägga mig i min säng med min kudde och mina 4 täcken, underbart!
Imorgon väntar skolan och jag är råtaggad på att bli klar så jag kmr vidare


Kommentarer
Postat av: Maria

Underbara nyheter!! Va glad jag blir!!!<3<3<3

2012-09-02 @ 21:20:41
Postat av: Fanny

Gött! :)

2012-09-03 @ 13:09:44
Postat av: Sofia

Duktiga du!´!!

2012-09-04 @ 20:17:03
URL: http://mintollare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0