Virrpanna

Jag är så galet vimsig just nu, sen blandar jag ihop ord så det låter som franska, italienska och danska på en och samma gång. Kallade min kusin för mimmli hon heter alltså Molly hon hade kul åt det iallafall, ropar facebook till katten, så har jag hållt på hela dagen.

Började dagen med att plocka upp N och F och åkte ut mot ponnyn som Nomi har börjat rida, extremt svårriden ponny och väldigt olydig, Muppan är extremt lätt jämfört med denna. Men himla himla fin ponny och med massa träning så går detta:) är
Så glad att hon hittat en ponny. Kunde komma med små tips och kunde känna att jag kunde hjälpa till på ett hörn, inte ofta jag får den känslan, mina tips fungerade faktiskt bra, tjohoo va skoj!
Fick sitta upp själv efter mycket tjat, rider bara snälla hästar sen Newton slängde av mig men bockningar och bakuter kan jag ta men det såg ut som att hon hade tendenser till att ställa sig men fick det försäkrat att hon "bara" skenar iväg, haha tack! Men det gick över förväntan faktiskt, riktigt mysig men jag skulle ALDRIG orka rida den varje dag. Ska kolla med några tränare som N kan träna för om dom har tid med ett ponnyekipage, det kmr bli bra detdär N har tålamodet och passar ponnyn jättebra! Så kul!

Hade tänkt dra ner på stan och ta ngt glas vin men jag är för slut och imorgon ska jag ut till Tingeling så det får bli tidigt ikväll.
Tackar Gud för att jag har haft matlust idag, fick farfars köttbullar och det tog inte stopp så som det gjort hela veckan låt det fortsätta så tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0