Sluta tänk

Tänk om man kunde sluta tänka bara sådär, finafina Muppan som gett mig så mkt kärlek finns snart inte mer. Kan inte sluta tänka på henne och tjatar än en gång här, men glöm icke att det är min blogg med mina tankar och helt frivilligt att läsa. Och just nu tar Muppan upp varenda sekund av mina tankar.

Har berättat för nära och i princip Alla frågar jaha hur ska du göra med hästarna sen då?


Ja så långt har jag inte tänkt egentligen, men har svarat att jag nog tar en paus ett tag, (ingen kommer vilja ha min bortshjälp och pysselhjälp ändå så varför leta?!) får till svar men vad skönt, skönt? Skönt med en paus från det som gör mig gladast över allt annat? Finns inget så skönt som att komma till stallet och få kärlek oavsett hur man ser ut och vilket humör man är på, så skönt?! Verkligen inte, finns inget bättre än en häst. Punkt!

Kanske finns någon som har en liten shettis som behöver lite kärlek om jag har tur, har sagt hela tiden att jag har fått rida har bara vart ett stort plus i kanten på Muppan, hade aldrig släppt henne ifrån mig om det bara hade vart pyssel som gällde, aldrig aldrig aldrig! Sa att jag förstår S om hon vill ha sista tiden själv men det ville hon inte och jag kunde inte låta bli att skicka iväg ett tack sms senare på e.middan.

Nej så skönt att ta ett break från det jag älskar mest på denna jord, NEJ!
Vill bara ha Torsdag nu så jag kan åka dit och pussa, ta en promenad och bara va.

Linda drog upp mig från soffan förut och det va precis vad jag behövde, kollade på bebisgrejor och hur mysigt är inte det? Och att jag fick ett gott skratt inne på affären gjorde att jag fick tänka på ngt helt annat, tack underbaraste du!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0