Onsdag

Herrejisses vilket urhemskt humör jag vart på idag, den som har trampat mig på tårna för ngt jag kan bita mig i läppen för annars har idag fått höra det ena och massa mer! Jag hatar att va arg, det klär mig inte (och inte ngn annan heller för den delen) jag blir helt slut och får ont i käkarna/huvudet för att jag biter ihop tänderna hårrt uta bara h-vete.

Vart kom detta humör ifrån tro? (och nej jag har inte PMS)
Både katt och hund har också fått en varsin utskällning, stackars dom som vart runt mig idag.

Min underbart söta granne va ner till oss igår och lämnade av kläder, helt nya och riktigt fina kläder, bland annat en jacka, idag knackade det på dörren precis jag kommit ut duschen, trodde det va ngn helt annan så jag öppnade med enbart en litenliten handduk runt mig, det va visst hon igen som lämnade av en tröja, så gulligt gjort! Men ett tittöga vore inte helt fel till dörren, skämdes lite när jag såg vem det va.
Jag har jättesvårt att ta emot saker av andra, men hon har tjatat väldigt länge på mig och för att jag ska kunna passa hennes hund så måste jag ta emot kläder, Enligt henne alltså!

Hoppas jag vaknar på solskens humör imorgon för då blir det full rulle hela förmiddan och sen måste jag klämma in en tur på stan vid lunch, har inte köpt ngn present till pappa än som fyllde år förra helgen, skämmes på mig men eftersom vi antagligen inte kmr ses förens jul så är det lugnt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0