Ny vecka

Efter min vakna natt så va jag pigg som en mört när jag kom hem, släckte vid 2 men vaknade vid halv 10, väldigt sent men jag har hunnit ikapp på morgonen, Mollie får inte gå på långpromenad än så jag sparade in 1 timme där men det "rycker" i både hund o mattes ben. Men Mollies veterinär tyckte hon skulle ta det lugnt idag med, jag har skött hennes lilla ben helt rätt, piuh! En skada på häst eller människa fixar jag, det går automatiskt när jag fixar ngt sånt, men när det kom till en hund blev det visst körigt i skallen på mig.
Ska hjälpa Faster att flytta idag, är inte speciellt taggad på det men jag får se det som ett gratis träningspass, hatar när folk säger att jag är klen, skenet bedrar säger jag då, bara för att man har flugvikt (släktens uttryck) så behöver inte det betyda att man är klen, klen i huvudet är jag idag, men bara man reser sig sakta är det ingen fara, ja jag ska ta prover, imorn!

Vi är 3 st som ska flytta, jag pappa och farfar, hur var det nu? Brukar man inte hjälpa en vän? Tydligen gäller det inte alla, jag ställer iallafall upp på dom som vill ha hjälp. Vet att det är Måndag och att folk jobbar men det går fort om man är fler som ställer upp, jag jobbar inte idag men har inlämningsuppgifter med "deadline" idag så jag har o göra jag med men allt går om man vill.

Nu får det bli lite mer kaffe, sårtvätt och lindning av ben, ringa lite tel samtal ( varför skjuter jag alltid upp det till sista sekund? Kan det va för att jag hatar att prata med ocharmigt folk?) sen måste jag göra klart allt med skolan, tänker inte sitta med det inatt. Mollie får följa med och sitta i pappas bil, vill inte lämna henne själv ifall hon skulle börja slicka på benet, hon har låtit bandaget sitta men man vet aldrig vad hon kan hitta på när hon är själv.

Ha en fin dag


Kommentarer
Postat av: Fanny

När ska du flytta? Är det en dag jag är i KD hjälper jag gärna till, för jag tycker att det är askul med flyttande! :)

2012-10-02 @ 22:10:04
URL: http://fannymillom.blogg.se
Postat av: Fanny

Eller, nu fattade jag. Ni är tre som ska hjälpa till. Ni tre ska inte också flytta.

2012-10-03 @ 09:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0