Kallt

Tog cykeln till stan imorse och jag höll ju på att frysa ihjäl, 4 grader, gissa vem som kmr frysa ihjäl när det är -10. Ser inte fram emot det, blir nog en sväng till Spanien i vinter, är bjuden hem till S nyinköpta hus där. Och det tackar jag INTE nej till! Vi ska bara kolla när det skulle passa henne :)

Alltså hur kan man få kalla sig syokonsulent när man inte kan sitt jobb?
Jag har verkligen inte blivit klokare efter idag, snarare tvärtom. Men jag fick tips på några sidor där jag kunde leta, joo jag satt på alla dom du sa igår och kollade, SUCK!
Jaja jag har ngn vecka till på mig att bestämma mig för vad jag ska söka, om det blir fortsatta "gymnasistudier" eller om det faktiskt blir en yrkesutbildning där jag inte behöver matte 2 som det så fint heter nu tydligen. Vad hände med A B C D osv? Nej 1 2 3... Är tydligen bättre?
Lutar lite åt lite allt möjligt allt från massageterapeut, behandlingsassistent, ngn djurgrej med en massa mer. Lite av en djungel men jag vill läsa något där man har chans att få jobb!


Skulle åkt till Örebro idag men eftersom min "barnvakt" fick åka iväg på tråkiga saker så åker jag inte Förns imorgonbitti.
Shopping blir efter sjukhuset, precis vad jag behöver nu, lite shopping!
Fick lönespecen från jobbet idag och det va betydligt mkt mer än jag trott efter skatt så det får bli en ny jacka, min grå är numer en stalljacka, dock kanske jag inte behöver en stalljacka just nu, det får vi se efter helgen hur det blir, har lite saker på G och blir det inte den ena eller andra så kanske det tredje ;)

Nu laddar jag upp inför svenska Hollywood fruar, veckans höjdpunkt helt klart!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0