Hard Work Work

Jag har gett mig fan på att göra klart så många ämnen som möjligt på dom få veckorna som är kvar så idag har jag slitit mitt hår och tar en paus på 20 minuter nu för att snart sätta mig framför datorn igen, när man säger till mig att du kommer inte hinna bli klar så du kan börja tänka i andra banor, då ni då vaknar dom få hjärncellerna till liv och jag ska visa att allt är möjligt, jävligt dålig tajming just nu eftersom tankarna ständigt hamnar på Muppen, men allt går om man vill!!

Imorgon ska jag ägna hela dagen hos Muppen, eller iallafall så länge jag är själv där.

Maria tipsade om en häst igår, och det visade sig att det va Tingeling, världen är liten och på Söndag åker jag dit och funkar vi ihop så är jag fri att börja redan till veckan, vi passade ihop sist så jag hoppas det funkar lika bra denna gång. vore skönt att ha någon mer att lägga tankarna på än Muppan, kommer bara för det inte släppa Muppan förens hon tar sitt sista andetag, men jag tror det kan va väldigt skönt att inte göra ngt uppehåll med hästarna, det är ju faktiskt det som betyder mest i mitt liv. Sen kan ingen häst ta Muppans plats, det tror jag inte iallafall.
Tack Maria och inte bara för tipset utan för att du är så underbar!!!

Nej bläää vad jag hatar allt som har med tråkigt pluggeri att göra, vill läsa ngt intressant så besöket med Syon hoppas jag gör mig klokare och kan leda mig på rätt väg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0