Förvirrat

Hade ett låååååångt tel samtal med min läkare alldeles för tidigt imorse, nu är jag bara helt förvirrad och förstår precis ingenting!
Han har varit in och läst min journal från Stark, och det Stark sagt till mig var inte det som står i journalen, får man ens göra så? Säga en sak till patienten men en annan i journalen? Jag har bett om journalkopior nu på morgonen så jag får läsa vad som egentligen står!

Jag ska byta ena medicinen igen och eventuellt sätta ut den ena, den som "räddar" mig från större skov, den är tydligen inte alls bra för mig med cancer, den kan göra att risken ökar betydligt för spridning, Självklart vill jag inte det men det har jag inte fått reda på Förns idag så jag sitter som ett stort frågetecken just nu och förstår absolut ingenting. Har fått höra att det inte ska ha någon koppling alls även om det står som sällsynta biverkningar, det är tur min överläkare är i tjänst igen och ställer saker och ting till rätta.
Sa jag inte att han skulle hitta på någon rolig undersökning? Ingen rolig undersökning men sätts medicinen ut så blir det mest troligt en operation för att ta bort den översta delen av tunntarmen som är mest utsatt för skov, han uttryckte sig som så att medicinen är bra men kan den sprida cancern vidare så tar vi "bara" och opererar bort lite tunntarm, jo visst det är ju något som inte alls blir jobbigt för mig eftersom jag älskar sjukhus såååååå mkt.

Mmm det är ett frågetecken som sitter på Norrstrand just nu... Tur min läkare ringer upp så fort han pratat med Stark så jag kanske ser ut som vanligt igen, är även glad över att dom 2 faktiskt tar kontakt med varandra och pratar om mig, det är tack vare att dom tar den tid det tar att söka upp en annan läkare och prata som dom kan stoppa saker innan det sker, andra lata läkare hade inte brytt sig om sånt alls, så det är jag glad för!
Även om nu Stark inte sagt hela sanningen till mig så har han nog haft en anledning till det så jag tycker fortfarande han är världens bästa läkare!

Ha en fin Måndag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0