Det blir aldrig som man tänkt sig

Vaknade tidigt imorse så jag har redan hunnit med massor, hade mycket jag skulle göra nu på förmiddagen och ikväll väntar "utgång",trodde jag ja!
Har fått avboka allt jag skulle gjort idag, "utgången" blir nog också avbokad.
Har en hund med en stor tass numer, men hon verkar inte ha ont och såret ser så fint ut som det kan göra men tassen är svullen, hon har vart på förbandet så det kan va så att det sjunkit ner och stasat åt benet (hoppas på det enkla) men nu sitter jag och väntar på att veterinären/djurvårdaren ska ringa upp mig, hon skulle rådfråga veterinären innan hon bokade in mig. Men nu är det så att oavsett vad dom säger så SKA Mollie bli tittad på och det idag! Hellre en gång för mkt än en gång för lite, Mollan är mitt allt och kommer alltid i första hand så andra saker får flytta på sig helt enkelt!
Men det är iallafall skönt att hon inte har ont, hade hon haft det så hade det märkts, hon är ingen hund som låtsas som annat, tro mig! Hon gillar inte när jag gör rent det, då drar hon åt sig tassen annars får jag göra vad jag vill med benet och hon hoppar runt som en galning på promenader, hon har inte fått gå på ngn långpromenad ännu, hon tkr jag är skiiiiiittråkig, så jag ska nog kolla om Mischa vill komma ner och leka lite med Mollie sen, har lagt ett spår på gräset nu på morgonen som hon snart ska få ta, om inte Mischa redan har vart ute o ätit upp allt godis men det hade jag nog hört, ganska bra på att skälla när hon blir glad.

Så håll nu en tumme för att jag och Mollie får en tid så jag slipper bli sur och kräva en, blir så mkt trevligare utan att jag blir sur, och jag vägrar gå till solstaden, har absolut inga bra erfarenheter därifrån, finns såklart bra där med men nej Mollie ska till sin vanliga som hon "känner", otroligt bra veterinär men allra bäst är Muppans vet, kanske skulle säga att jag har en Ponny :P kan inte Mollies vet o jag inte får komma in ens med surhet så ringer jag Marika och hoppas på att hon kan, otroligt bra hon med men lite långt att åka om hon bara är hemma idag! Kan helt klart rekommendera henne, både till er häst och till er hund!

Nä nu ska jag vänta vidare på telsamalet och gå ner till Apoteket innan alla pensionärer kommer dit, orkar inte tränas!

Ha en fin dag och glöm inte att hålla EN tumme :)Och nej Fanny inte jag som ska flytta :P men när jag gör det så ska jag kolla med dig om du fortfarande tycker det är kul :) och jag hjälper gärna dig när du flyttar hem igen, väntar ju på dig!


Kommentarer
Postat av: Fanny

Gör det! Nu är ju planen att J ska till mig, men om några år kanske vi kommer hem!

2012-10-08 @ 23:39:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0