Snälla tomten

När man va liten skrev man önskelista, överst på min önskelista är att slippa sjukhus, iallafall hela nästa år, eller iallafall ett halvt år.

Så less på sjukhus, får en klump i magen och halsen så fort jag ska dit nu, ingen tycker väl om att gå till sjukan men det har ändå vart så ok som det kan va men nu är det riktigt jobbigt att åka dit, har fortfarande lust att bara skita i allt som har med sjukhuset att göra men det går inte, klart det går om jag vill att cancern sprider sig, och det vill jag såklart inte.

Denna vecka innehåller minst 2 besök och 1 avklarades idag, kirurgmottagningen kan nog ha världens absolut tråkigaste väntrum/salar. Lite piff där vore på sin plats, kan dom inte gjort på dom senaste 30-40 åren.

Nu har jag tur som får träffa en superbra kirurg, men jag gör inget mer i vaket tillstånd iallafall inte än på ett bra tag, sist fick jag lugnande men tyckte behandlingen va jättejobbig så nu slår vi ihop mitt nästa operationsbesök på hud, vägrar va vaken när dom tar bort mer fläckar så dom har pratar ihop sig så efter "besiktningen" på hud där det bestäms hur många som ska bort denna gång så blir jag sövd och dom slår två flugor i en smäll, är väldigt glad att dom lyssnar på mig. En guldstjärna i kanten till dom.Vad sker annars då?
Jag är mest bara less på det mesta nu så jag är inte speciellt rolig att ha o göra med så jag håller mig inne med näsan i skolböcker. Snart är det December och jag väntar på att få sätta upp julstjärnorna i fönstren, än är det för tidigt enligt MIG.
Snart snart snart är jag nog mitt vanliga jag igen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0