Nu får det va nog!

Nu får det faktiskt räcka med sjukhus!
Är så förbannat jävla trött på allt som har med sjukhus att göra.
Meeeen det är såklart en omöjlighet med allt hit o dit.
Idag är en såndär dag då jag tycker det är orättvist, varför skulle just jag få Chrons och varför skulle dendär jävla cancern hamna hos just mig? Otroligt bitter idag, oftast brukar jag kunna tänka att det kunde vart värre men idag kan jag bara inte tänka så, efter några timmar på sjukhuset idag igen med gastroskopi som jag får svar på senare, det som fick bägaren att rinna över idag är att jag vaknade till liv av en sjuhelvetes panik, tårarna sprutade, läkaren och 2 sjuksköterskor låg på mig då jag skrek att jag skulle hem, fint att vakna så...
Det va liksom droppen, min rädsla för sjukhus är enorm och det går lite bättre sen händer ngt sånthär och poff så är jag på ruta 1 igen. Jag hade iallafall Jättefint stöd med mig, snälla underbara U var med tills jag fick droger, läkaren tyckte dock att det va olämpligt att hon va med hela tiden ifall jag blev som sist så hon åkte hem, men att hon va med ända tills jag blev borta betyder så mkt!
Jag släpper väldigt få in på när det kmr till sjukhus just för att jag kan få sån panik, det måste va ngn jag litar på till 110% och som kan ta att jag blir knäpp.

Känner att jag har lust att skita i allt på sjukhusfronten, men redan om 2 veckor är det operation inbokat för att plocka minst 3 fläckar samt 1 ärr, jag orkar inte! Känner lite att låt cancern ta över min kropp och ge mig 2 år fria från sjukhus, men så får man inte tänka i dagens samhälle tydligen. Men prova gå i mina skor några dagar så får ni se hur jävla kul det är att åka till sjukhuset med panikkänslor varje vecka.

Nu tänker jag faktiskt dra täcket över huvudet och hoppas på goda nyheter från läkaren och sen ska jag sova bort exakt precis hela dagen och förhoppningsvis vakna på bättre humör och bättre tankar, men nej just ja, har 3 sjukhusbesök i Örebro, ska vi slå vad om att läkaren vill göra en ny operation...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0