Goder afton

Provar med ett inlägg från ajfånen. Invigningen på jobbet igår då? Det har blivit så himla himla fint! Ett måste att besöka för er som gillar inredning, finns också musik o fotostudio.
Fina Linda följde med dit.

Har varit lagomt seg idag, imorgon måste jag ut och gå milen igen, blåsorna under fötterna är så gott som läkta. Ska ta tag i garderobsrensning imorgon också, nu när jag fått ett förråd sådär 2 år senare så kan det ju va bra att använda det, mycket som ska ner dit!
Nu tänker jag ta mitt vinglas och sätta mig i soffan, hoppas på finbesök ikväll...


Sköna Torsdag

Har haft fullt upp varje dag denna vecka, sjuhus sjukhus o mer sjukhus, men eb vecka till står jag ut sen får det räcka, jag har besök varje dag utom EN dag nästa vecka som jag inte ska till sjukan då har jag tänkt va på jobbet, har tagit ledigt dessa veckor där det är fullt upp med sjukan, fick bli så för att minska på den inre stressen.

Har ju häst hela veckan, men hon har fått sår på hornhinnan igen så man kan säga att det inte riktigt blev som jag tänkt, hon ser bättre ut helt klart men blinkar mycket och har inte ögat helt öppet så det har inte blivit någon ridning än, bara promenader men hon verkar besvärad av ögat utan sin lilla flughuva med lapp för ögat, får se imorgon om det blir någon ridning, hoppas på det, ska träna för Maria egentligen men vi får se hur det blir, jag som sett fram emot att träna, men det blir väl fler tillfällen, huvudsaken är att hon blir helt bra.
Är det samma för hästar som människor med smärtan så vet jag hur h-vetes ont det gör!!Hat infört EN MILS promenad varje dag, men idag har jag fruktansvärt ont i benen, benhinneinflammation på G skulle jag tro, inte första gången jag får det isåfall, vattenblåsor under fötterna har jag också fått så idag blev det promenad till o från stallet och nu blir det inga mer promenader för idag, bortsett från Mollies rastningar såklart.


Nu är allt klart för idag och jag ska bara fixa lilte här hemma, kanske baka för 4e gången denna vecka...

Imorgon är det "invigning" på jobbet så jag ska dit, om någon vill med och kolla läger o få lite bubbel så hojta till.


FOTO:Louise Erikson med iPhone 4s

Ja, fin är hon iallafall...

Ha en underbar torsdags eftermiddag


Skärpning pågår...

Oj oj oj vilken dålig uppdatering, jag har fullt upp varenda dag, alltid är det något och veckan som kommer är fullbokad med saker att göra.
Har fina Muppan hela nästa vecka, ska bli så kul att ha henne flera dagar i rad, sist jag hade henne i en vecka så hade jag ju precis blivit utskriven från sjukan och va inte helt pigg men nu är jag pigg så det ska bil så skoj, tänkte lura med mig någon som kan filma, behöver se hur det ser ut.
Vi va iväg och vaccinerade henne i Tisdags, och satan va fin hon är när hon visar upp sig.
Red lite efter och S va med i ridhuset, hon tyckte det såg jättebra ut, känns så bra att få höra det, dåligt självförtroende som jag har så va det kul att få höra det. Nog om hästar


Imorgon fyller min älskade Molla år, hela 5 år, vart har åren tagit vägen?
Kommer aldrig glömma den dagen Mollie kom hem till mig, Jag skulle egentligen bara passa henne fast vi hade pratat om att jag skulle köpa henne, och så blev det. Tack Maud för att just JAG fick ta över henne.


Första dagen hos mig♥Har precis kommit in efter en promenad på ca 7 km, underbart när man kommer in, inte så underbart när man går men jag måste få upp konditionen, har kondition som en 90 årig gammal gumma, är ju pinsamt men nu kör jag på minst 7 km promenad varje dag!


Nu är det dags att kurera halsen lite, kanske inte det smartaste att gå långt när man har feber så resten av dagen blir det bara mys.


Ha en underbar LördagkvällVååår!

Äntligen vårväder, nu får det inte komma mer snö.
Jadå jag lever, min telefon däremot strejkar, här byter man till ny mobil, aktiverar nya simkortet, funkar det? svar NEJ! Jag har alltså vart okontaktbar till och från, nu provar jag en sista gång med ett nytt simkort, funkar inte det så är det fel på nya mobilen, så himla roligt när allt ska krångla.

Handen funkar någorlunda, va på återbesök förra veckan och där lyckades dom rycka upp såret så man såg tråden i köttet, mysigt, inte alls svimfärdig. längre läkningstid med större ärr men operationen är riktigt lyckad iallafall så större ärr kan jag ta!

Imorgon är det äntligen dags att provköra med en tygel i handen, wohooo har allt varit bra sugen men har lyssnat på läkaren, men nu är det grönt ljus, jag fick bara höra att jag inte skulle ramla av, inte direkt något man inte kan lova men jag hoppas att jag sitter kvar på prinsessan


RSS 2.0