Torsdag

Äntligen kommit hem, känns som jag gått hundra mil idag, minst.
Hann tyvärr inte till allas utspring som jag hade velat, inte lätt att dela sig i 5 delar tyvärr, grattis till er jag inte hann till!!
Ingen häst blev det heller, märkte att jag hade hunnit nu på kvällen men hon är nog redan fixad och riden. Har henne ju på Lördag så jag behöver inte vänta så länge.

Imorgon är det tillbaks till Ätskiten, fyyy fan på den och jag kommer få besvikna blickar på mig. Punkt

Är så förbaskat trött i kroppen, känns som jag är hundratio år men kan nog bero på byte av penicillin, hade elakare bakterier i såren än dom trodde så det va bara att byta.
Har 3 fullproppade veckor framför mig och den 25 är det dags att stoppa näsan i matteboken o engelskan igen, är lite inne på att skita i matten under sommaren och börja med Natur B istället, har alltid haft lätt för alla ämnen i skolan utom just matte, ska jag va helt ärlig har jag knappt gjort en läxa alls och aldrig pluggat till prov, kanske läst någon rast innan prover bara o jag har ändå klarat mig bra, dom betygen jag har från gymnasiet är faktiskt bra, sen att jag missat 1.5 år är inget jag kan hjälpa så nu har jag chansen att plugga igen så mycket jag kan på 1 termin, nu får alla sjukdomar hålla sig borta helt enkelt, måste jag göra ytterligare behandling mot cancern så får jag väl plugga så gott det går under tiden. Allt är bättre än inget!

Längtar till Måndag, då ska jag o Mupp fotas av Emma och förhoppningsvis kommer Linda också. Klädtips någon?
Tänk på att min garderob består av svart svart svart och rosa, lite inne på en svart klänning med spets i ryggen? Behöver hjälp här!
Ska inte va ridfoton alltså :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0