Onsdag

Är galet trött idag, vaknade av ett ryck när mobilen ringde, halv 6 närmare bestämt, hatar att vakna med ett ryck så pulsen går upp i 380.
Tog en promenad mot stadsträdgården och kom sen på att jag inte hade möte förens en timme senare så jag fick 2 timmars promenad tidigt på morgonen, vaknade till liv iallafall, svinkallt jue, stickad tröja plus jacka o ändå höll jag på att frya arslet av mig. Nej fy tusan. Va något varmare när jag gick hem iallafall alltid något.
 
Träffade S förut och vi tog ett långt snack om Muppen, det va otroligt skönt att få lätta på hjärtat till någon som förstår. Jag är inte ett dugg orolig längre, inte ens pyttelite. Hon är sig själv och det blev hon i Måndags.
 
Mjo mötet igår med läkaren gick väl hyffsat ok, va väl som jag egentligen visste innerst inne, har en sketen sak som ska bort och det redan på Måndag, han tittade på mig o frågade om jag ville ta bort den där och då, behövde bara titta på han så sa min blick tydligen allt. Jag förhandlade mig till lugnande, det fick jag på ett villkor, att någon följde med mig, är ju inte helt förtjust i att ha någon med mig eftersom jag blir lite lätt knäppare än vanligt.
Men jag har så underbara människor runt mig så jag har sällskap på Måndag.
 
Nu hoppas jag inte att jag får ett såntdär knäppryck som jag fick sist... Skämms bara jag tänker på det.
 
 
Blir lite dåligt med bloggning tills slutet på nästa vecka, har fullt upp med att ordna saker, ska blandannat till Dietisten nästa vecka, hemska tanke!
 
Nej nu ska jag göra något så roligt som att betala räkningar och äta sista jordgubben, usch har syndat idag och ätit jordgubbar till frukost, lunch och middag, men jag orkar verkligen inte göra någon mat idag, är inge sugen heller för den delen. 1 jordgubbe är allt som är kvar på 1 liter, tillägger också att jag är allergisk mot dom så min mun är helt trasig men dom är ju såååå goa.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0