Tisdag

Idag blir det full rulle hela långa dagen, eftersom söta lilla mormor inte längre orkar dra hem en gran själv (fullt förståeligt när man är 70 år) och därför skulle köpa plastgran, Där skrek jag högt, riktig gran eller ingen gran! Så jag ska hjälpa henne att frakta hem en gran och såga till den. Minsta jag kan göra för henne, har även lovat henne att fixa pepparkakshuset som alltid Men min idiotmorbror ska dit efter lunch och då är jag INTE kvar! Mest för husfridens skull, är inte på bråkhumör idag och min stubin är kortare än vanligt.

Ska fixa dom sista julklapparna och jag måste köpa mer julpapper, har gjort slut på 5 rullar, o då är det inte ens stora paket jag slagit in... Galet?

Jag har gått i taket mot dom stackarna som frågat varför jag inte opererar mig innan jul, har däremot bett om ursäkt för mitt hemska humör, är visst lite känslig i den frågan tydligen. Är det kanske all julstress som gör sig påmind genom att hornen växer ut direkt någon ifrågasätter mitt val i den frågan, eller är det kanske frustrationen över att det känns som att cancern bokstavligen lever sitt egna liv, eller är det att jag redan ser ut som fan på kroppen redan nu..
Är nog en blandning av alltihop.

Måste verkligen berömma min dietist ännu en gång, helt otroligt underbar! Hon ringde sent igårkväll och ville bara kolla så matschemat fungerade och kollade så att medicinen hjälpt mot min matstrupe, och skulle det strula till sig mer så skulle jag ringa direkt och få nd med mer energi. Snäll hon, en guldstjärna i kanten till henne.


Nu ska jag slänga i mig kaffet och starta igång dagen och få upp min trötta tonåring ur sängen, Mollie löper och hon blir alltid som en liten tonåring, helt otroligt hur en hund kan va så seg att få upp ur sängen, fick hon så skulle hon nog ligga kvar långt in på förmiddagen, men icke Matte drar snällt upp henne och ut i kylan, moahahaha.


Ha en underbar dag alla fina<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0