God jul

Slänger in ett god jul till er, ingen mer bloggning innan jul, tid finns bara inte över, den tiden som finns över måste jag lägga på min underbara hund.

Har haft en såndär klantdag, kan inte låta bli o skratta åt mig själv, ganska tragiskt att man kan va så galet klantig.

Är bilburen ända fram till Ons, hjälper väldigt mycket i allt som ska hinnas med, då kommer frågan -HUR klarade jag mig när jag inte hade körkort?
Bortskämd/bekväm/lat/sämst på att planera, mkt ligger i det o jag är väldigt glad att jag får låna bilen, jag betalar bensin o sitter barnvakt så det blir en win win situation!


Blev lite lätt irriterad idag, fick ett samtal från avdelningschefen på Ätstörningaenheten och jag är inbokad på en bedömning i början av Januari, nu står jag lite o stampar på samma ställe om hur jag ska göra, går jag inte dit kan det få konsekvenser, går jag dit och den där jävla tysken är på lika fittigt humör som vanligt så kmr hon trycka ner mig totalt för att jag väger på tok för lite och påstå att jag ljuger för henne, JA många anorektiker (ja, jag har fortfarande den diagnosen efter mig i papper, men det är en heeeelt annan sak) ljuger, MEN påstår hon saker så hoppas jag att man dietist kan hjälpa mig.
Dendär läkaren är jag faktiskt rädd för, hon har för mkt kontroll o gör hon en bedömning att jag ljuger så kan jag få en LPT på mig, Vad gör jag då?
Dethär ska jag sysselsätta mina tankar med i jul, och en operation som också tar upp tankarna, slut i skallen?
Mm ganska extremt!
Ska mysa ner mig med Mollan och M i soffan nu..


Vad tycker ni om mitt klädval förut när jag va på väg ut med Mollie?
Gympadojor till det, jag bytte om när jag såg hur roligt klädd jag var:P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0