Alkohol

Tänk vad alkoholen förstör folk, min morfar, mina morbröder, min ena morbrors pappa är/var alkoholister.
Min morfar blev ihjäl slagen och va en mycket känd alkoholist i Värmland, han hade en son som jag och mamma fick veta om i samma vända som morfar dog, Patrik fick aldrig träffa sin pappa och mamma har aldrig haft en och jag har aldrig haft en morfar(har haft en men man kan inte kalla honom för det, han va Torgny!) tänk att det kan förstöra livet för så många, både dom som dricker och dom står bredvid.
Denna jul är ännu jobbigare än vanligt, jag skiter fullständigt i om jag "hänger ut" min morbror nu( inte Patrik, han har hjärtat på rätt ställe) men nu har min bägare runnit över helt och hållet, ni som hänger med i mitt liv vet att vi bråkat förut, men denna man som blir 50 nästa år vägrar fira jul hos mormor för att mamma sa att dom skulle komma vid 16:30 just för att Morgan skulle kunna va hos mormor, dom pratar inte med varandra. Han brukar åka vid 5 för att kunna åka hem och dricka men inte denna jul så skulle han minsann inte komma för att dom skulle komma så tidigt, Ska mamma med familj behöva rätta sig efter en idiot??
Ester har bara mormor kvar, ska dom sitta hemma själva då?
Nej det tycker inte jag.

Nu till det som gör mig förbannad rent ut sagt,
Han skickar sms till SO om att onda krafter kmr ta mamma med familj och att det är mamma som förstör julen, han skickar inte ens till mamma utan till So, och sms? Moget, varför ringa och ta en diskussion?
Jag har läst smsen och ja, man blir faktiskt mörkrädd, och det värsta är att jag blir inte förvånad om han den dagen mormor dör även skulle göra mordförsök på mamma, Ja han är såpass sjuk i huvudet att han skulle göra det.
Min fina underbara mormor är den som mår dåligt över dethär, jag är bara rasande men vill inte prata med mormor om det för jag vet hur ledsen hon är.
Förstår ni nu att jag hatar julen?

Och jag säger inget till morbror för mormors skull men drar han upp ngt med mig, då jävlar säger jag bara, då åker jag dit med min pittbull terrier och tar ett snack öga mot öga, Inge sms konversation här inte, är man vuxen så ska man kunna diskutera med folk.

Mamma tycker det är skönt att folk vet hur min morbror är, för hon är riktigt rädd för vad han kan göra när mormor inte finns mer, Mollie som älskar allt och alla tycker INTE om Morgan, hon sätter svansen mellan bena och visar tänderna o ställer sig framför mig, det säger ganska mkt.

Nog om det!
Ta hand om era nära och kära<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0