Tar det aldrig slut?

Hoppas ni har en bra Valborg, det har inte jag, har varit ute hos Ester, det är ju såklart alltid lika mysigt. Men jag har fått sår i matstrupen igen så jag mår inte gott, omöjligt att äta och dricka, så jag får tvinga i mig vätska, har petat i mig en halv näringsdryck iallafall, har fått medicin och ber till Gud att den hjälper annars vet jag vad som kommer.
När är det nog med otur för mig? Jag klagar inte ofta(hoppas jag) men idag är jag fruktansvärt bitter, känns lite hopplöst just idag.
Orättvist känns det också!
BLÄÄ på det!

Nu har jag myst ner mig i min onepiece med mitt 10 kg lätta täcke över mig, kikar på sjukhuset bra där Sara!! Haha

Hoppas ni har en underbar dag!!
Kramar


Fredag

Hej o hå, lite bitter såhär på morgonen, stör mig på lite allt möjligt egentligen. Men som tur är kommer min underbara farfar hit o kör mig till stallet, jag har verkligen världens bästa farfar!
Var iväg till sjukan igår, tänkte jag skulle bli lite klokare men icke! M snodde en jäkla massa blod från mig, bara hon som får sticka mig, hon kan hon!
Träffade min nya läkare nr 2 igår och jag tror inte det är sant men nu har jag fått 2 nya helt tipptopp läkare på kort tid, vad sker??
På onsdag är det dags att sova lite, veckan efter det är det dags att ha beslutet klart för hur jag vill göra...
Men det tänker jag inte tänka på idag för idag ska bli en bra dag, först stallmys och sen äntligen få träffa Linda, ska hjälp henne att ställa i ordning hennes monter inför FORM mässan som är i helgen.

Nu kommer farfar om 9 min och jag ligger i sängen, dags att sluta sura och sätta fart istället.

Och förresten jag HATAR när folk räknar ner dagar på Facebook, ok för några dagar men LÄGG AV!!! Tackarrrr för det


Hey ho lets go

Är på strålande humör idag, promenerade till stan och mötte upp mor för en kaffe, hann med lite shopping också, jag börjar bli mig själv igen alltså, haha.

Imorgon väntar sjukhus besök, blä på det men det är bara att bita i det sura äpplet och gå dit.
Efter det blir det besök på Exclusive tattoo, yep det är dags för lite färg på kroppen igen... Resultat kommer imorgon!
Innan sjukhuset ska jag till Muppan, pussa sönder henne och ta en ridtur, är vädret på min sida så blir det ett varv eller två på skogsbanan, annars får jag hålla mig inomhus som vanligt, blir det inomhus är jag sugen på lite barbacka för gamla tiders skull, fast om det är smart på henne Nej, men va tusan, balansträning är aldrig fel och hon har faktiskt inte gjort konster på några ridpass, pepparpeppar...

Ska ta tag i min långpromenad som uteblev på förmiddagen.


I'm back

För ett tag iallafall, behöver ventilera mig lite.
Har fått ett tråkigt besked och jag sitter fortfarande och väntar på att få höra, det va inget vi tog fel person... Fast med min vanliga tur så är det tyvärr inget misstag, börjar inse det mer o mer för varje dag. Tänker en hel del på det fast det jag tänker mest på behandling, är inte ett dugg sugen på att lägga mig på operationsbordet igen, ska jag tacka nej och låta "naturen ha sin gång" eller ska jag tacka ja och EVENTUELLT få veta att det spridit sig och gå igenom en sjuhelvetesresa på ett sjukhus? Svaret borde va enkelt såklart att du ska göra allt som går, men när man varit sjuk så mkt som jag har så känner jag inte för att gå igenom allt detdär, själviskt som U sa till mig, JA så kan tyckas och jag håller väl med till viss del, men jag har sån ångest varje gång jag öppnar brevlådan, väntar på tid för operation och jag har ca 1-2 veckor på mig att säga nej, min läkare frågade mig inte vad jag ville, men jag har ändå rätt att säga nej!
Jag är inte rädd för att ha ont, men vid VARJE Sövning drabbas jag av extrem panik o när jag vaknar är det inte ovanligt att jag vaknar av att personalen ligger över mig, tycker tydligen att jag ska hem innan jag vaknat till liv.

Jag har iallafall fått världens bästa läkare, o jag har världens goaste vänner, Tack för att ni finns!
Jag ser positivt på det hela men än vet jag inte vad som väntas komma, det som är jobbigast är som sagt veligheten om jag pallar att lägga mig på operationsbordet igen!


Och ja, det är detdär hemska ordet ingen vill höra...

Over and out för idag❤
Ta hand om er


En liten paus

När man läser Psykologi får man lära sig hur man hamnar i olika faser när det händer något oväntat, chockfasen är det första man hamnar i, där är jag nu.
Fast jag reagerar inte alls, kommer över mig ibland bara sådär, sätter mig ner och funderar lite sen fortsätter jag med det jag gjorde innan, har inte förstått riktigt tror jag, känns overkligt fast ändå inte...
Visst har jag otur men jag är en seg jäkel det är en sak som är säker!

Tar en liten bloggpaus på obestämd tid, behöver tid till roliga saker och en massa massa häst för där mår jag som bäst


Freda'n den 13

Att börja dagen med ett telsamtal från sjukan har satt igång tankarna i huvudet, men nu sitter jag o väntar på att dom ska få tid med mig så ingen ide att oroa sig i onödan!
Har fortfarande feber och det börjar störa mig ngt fruktansvärt, men idag mår jag bättre, så länga jag sitter still så känner jag mig halvt ok men när jag är uppe på benen är det inte roligt, stackars Mollie❤
Ska iallafall iväg till stallet direkt jag är klar här, lite skit under naglarna, skvaller med M, en puss av Muppan och lite stall lukt gör nog susen! Jag tror inte så mycket på Detdär med att ligga blixt still i sängen, tror mer på frisk luft!!
Självklart tänker jag inte pressa kroppen, efter förra hösten har jag lärt mig att lyssna på kroppen, det som stör mest är att jag har absolut ingen matlust what so Ever... En liten sketen thekaka sen i måndags kväll, det kommer man inte långt på, får tvinga i mig vatten, fast idag är jag lite sugen på gurka och is så is ligger hemma i frysen och om suger är kvar efter stallet så blir det en tur till affären o köpa lite gurka, inte mycket MEN allt är bättre än inget!

Hoppas ni mår gott!!

Får ner febern ngt med Ipren men inte lägre ön såhär på 4 dagar -suck


Oh no

Gokväll, sitter ock skäms precis som resten av Karlstad, Herregud!
Fy tusan, och jag är väldigt lycklig över mitt svar...

Nu tar jag min feber och ilande kropp o försöker sova.
Gonattis


Glad Påsk

Glad påsk från mig och den finaste påskkärringen i världen.


InredoDesign

InredoDesign har äntligen öppnat butiken, gillar ni iredning så ska ni absolut åka dit, är ni osäkra på hur ni ska inreda erat hem? Boka in en konsultation.En liten kik på butiken som ligger på våxnäs ( bakom fjädernhuset )


Hur svårt ska det va?

Nu har jag skjutit på Detdär med att rensa garderoberna hur länge som helst, blev inte gjort idag heller, vet också varför, finns kläder där som är jättesnygga men som inte borde finnas där, så jag tror jag får be någon annan göra det helt enkelt.

Vad roligt att det blev snöstorm förut när jag va ute och gick, vid mariebergsskogen var jag, inte bara att springa in igen, frös som en gris men som alltid är det gött när man kommer in efter att ha varit ute, kanske bara extra gött idag.
Tidig morgon imorn igen, vi kör på lite sjukhusbesök sådär för ovanlighetens skull-snark!


RSS 2.0