Tjohooo!

Fick ett glädjande besked idag, jag fick plats på skolan och börjar 3 okt. Gött mos, nu ska här pluggas så jag kan läsa vidare sen, går allt enligt min plan och jag inte har något liv utanför skolan så är jag "klar" för universitetet nästa höst. Jag har några ämnen att läsa upp så det kommer bli väldigt mycket pluggande, men det slipper man ta studielån så lägger man ner sig eftersom man bara får en chans så nu ska jag lägga om mina mediciner så jag inte blir lika infektionskänslig, vet inte hur mycket dom kan sänkas med än, men jag hoppas att det går att dra ner dom en hel del, och såklart att immunförsvaret ger fan i min mage/tarm...

Tackar även min underbara lillasyster för halsflussen, penicillinet knapras så nu blir jag iallafall frisk fortare.
Sitter och väntar på att min läkare på ögon ska ringa upp mig, såret har läkt på ena ögat men nu har jag fått i det andra istället, så nu har jag inget val, nu får dom gå på med kniven och ta detdär jäkla provet. Lite otäckt när det är ögonen dom ska in i men nu får dom sätta in rätt behandling.

Förstår ni att jag vill sänka min dos som sänker mitt immunförsvar!?

Ska strax promenera till färjestad och ge hästarna lite em hö och ta en liten skrittur på Muppan. det är dumt att vila när man kan få frisk luft! Mollie får följa med ut på en sväng i skogen idag, ska bli interessant o se hur Muppan tycker det är, Dressyrsadel blir det inte!!
Saknar redan sommaren...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0