September

Verkar vara min nya grej med ett inlägg i månaden istället. Men jag har helt enkelt inte ork till att dra igång en krånglande dator, men det blir nor mer nu när höst och vinter är på ingång.

I fredags var en tung dag, det skulle bli en hel stalldag med U, men jag väcktes av ett tel samtal som jag trodde skulle kommit i våras, men det kom aldrig då så jag har trott att det skulle gå något/några år till. Min kära gammelfarfar hade somnat in tidigt på fre morgon, jag tog det hårdare än väntat, men mest av allt känner jag mig som ett dåligt barnbarnsbarn som inte åkte och hälsade på förra veckan som jag lovat...
Saknad och älskad!!


I torsdags tittade kusin nr. 7 ut, systrarna M fick en till liten tjej på M till familjen, längtar tills nästa helg då jag får snoosa bebis.

I helgen var det hopptävlingen med Stort H för C, hon gick vidare till dagens final med ett ner från gårdagen. Det gick lika fint idag och hon va Nolla, när det va dags för poägen idag så fick jag gå ut för jag blev lite lätt irriterad, jag som väldigt många andra tyckte dom va himla snåla med poängen. Vi gick inte vidare till Flyinge men är så otroligt nöjda ändå, det va hård konkurans och Elin, Stina och Niclas va dom som gick vidare med 6 otroligt fina hästar. Stannade kvar och kikade lite innan mitt dumma öga och hals sa ifrån och jag åkte mot gripen, för att sen åka till CSK, sår i ögat igen. SUCK.


Annars då?

Sliter med matten för att starta skolan om 2 veckor, innan det SKA jag va klar med mattekursen, det går om man vill!
Rider Muppan tis o Tor och stortrivs med henne, väldigt egen men då matchar vi ju varandra haha. Rider C när det behövs, till veckan blir det iallafall Ons som hon är min på.Väldigt glad att jag får följa denna fina häst, att jag får låna henne när jag vill ( så länge det inte är träning el tävling på G ) är bara ett stort plus i kanten.

Nu ska jag kurera min onda hals och trycka ner febern ännu lite till och sen mysa med Mollan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0