Tömmt mobilen


Syskonmys och Skrållan på besök


SaknarLille TuwanKärlek?!"min" goa lilla häst


Klättrar snart på väggarna

Blir galen på riktigt snart om jag inte blir bra snart, olika bud från olika läkare, provtagningar hit och dit.
Har alltså sår och blåsor i hela munnen/svalget, världens bästa bantnigskur då jag knappt kan öppna munnen, iskallt vatten är det som går ner efter att jag har haft Xylocain ( bedövningsmedel ) i hela munnen. Ska ringa och se om provsvaret kommit som dom tog på akuten i Lördags, dom tog hål på en blåsa och skrapade -Mindre skönt.

Lilla farmor fyller 60 år imorgon och hade kalas i Lördags, Jag satt först på gripen och blev senare skickad till Akuten, så jag firade farmors kalas på akuten, åkte direkt till farmor så fort jag va klar, möttes av mina kramgoa kusiner, det behövde jag. Tyra frågade vad jag hette, haha hon kände inte igen mig med glasögon.
Majsan satte sig brevid mig och vi myste lite och pratade häst, sen kom Molly och kröp upp i mitt knä. MYS!

Stannade inte längre än en halvtimme då pappa fick köra hem mig.

Fy fasen vad jag hatar dethär, och jag vill ha provsvar NUUUU så jag kan få rätt behandling någon gång.

Nu ska jag fortsätta med det jag gjort den senaste veckan -Ligga på soffan och halvdö.

Men men man ska väl inte klaga, det kunde ju vart värre, jag får se det från den ljusa sidan
-Jag får vila upp mig ordentligt innan skolan börjar
-Jag kommer få köpa en ny garderob då kläderna inte kommer passa
-Min hund får sällskap dygnet runt.
-Jag hinner se på alla filmer jag har

Är det någon som har någon bra film/serie att låna ut så mottages det tacksamt!Tur det regnar så man slipper ha dåligt samvete för att man inte är ute mer.Finaste pärlan


Tjohooo!

Fick ett glädjande besked idag, jag fick plats på skolan och börjar 3 okt. Gött mos, nu ska här pluggas så jag kan läsa vidare sen, går allt enligt min plan och jag inte har något liv utanför skolan så är jag "klar" för universitetet nästa höst. Jag har några ämnen att läsa upp så det kommer bli väldigt mycket pluggande, men det slipper man ta studielån så lägger man ner sig eftersom man bara får en chans så nu ska jag lägga om mina mediciner så jag inte blir lika infektionskänslig, vet inte hur mycket dom kan sänkas med än, men jag hoppas att det går att dra ner dom en hel del, och såklart att immunförsvaret ger fan i min mage/tarm...

Tackar även min underbara lillasyster för halsflussen, penicillinet knapras så nu blir jag iallafall frisk fortare.
Sitter och väntar på att min läkare på ögon ska ringa upp mig, såret har läkt på ena ögat men nu har jag fått i det andra istället, så nu har jag inget val, nu får dom gå på med kniven och ta detdär jäkla provet. Lite otäckt när det är ögonen dom ska in i men nu får dom sätta in rätt behandling.

Förstår ni att jag vill sänka min dos som sänker mitt immunförsvar!?

Ska strax promenera till färjestad och ge hästarna lite em hö och ta en liten skrittur på Muppan. det är dumt att vila när man kan få frisk luft! Mollie får följa med ut på en sväng i skogen idag, ska bli interessant o se hur Muppan tycker det är, Dressyrsadel blir det inte!!
Saknar redan sommaren...


September

Verkar vara min nya grej med ett inlägg i månaden istället. Men jag har helt enkelt inte ork till att dra igång en krånglande dator, men det blir nor mer nu när höst och vinter är på ingång.

I fredags var en tung dag, det skulle bli en hel stalldag med U, men jag väcktes av ett tel samtal som jag trodde skulle kommit i våras, men det kom aldrig då så jag har trott att det skulle gå något/några år till. Min kära gammelfarfar hade somnat in tidigt på fre morgon, jag tog det hårdare än väntat, men mest av allt känner jag mig som ett dåligt barnbarnsbarn som inte åkte och hälsade på förra veckan som jag lovat...
Saknad och älskad!!


I torsdags tittade kusin nr. 7 ut, systrarna M fick en till liten tjej på M till familjen, längtar tills nästa helg då jag får snoosa bebis.

I helgen var det hopptävlingen med Stort H för C, hon gick vidare till dagens final med ett ner från gårdagen. Det gick lika fint idag och hon va Nolla, när det va dags för poägen idag så fick jag gå ut för jag blev lite lätt irriterad, jag som väldigt många andra tyckte dom va himla snåla med poängen. Vi gick inte vidare till Flyinge men är så otroligt nöjda ändå, det va hård konkurans och Elin, Stina och Niclas va dom som gick vidare med 6 otroligt fina hästar. Stannade kvar och kikade lite innan mitt dumma öga och hals sa ifrån och jag åkte mot gripen, för att sen åka till CSK, sår i ögat igen. SUCK.


Annars då?

Sliter med matten för att starta skolan om 2 veckor, innan det SKA jag va klar med mattekursen, det går om man vill!
Rider Muppan tis o Tor och stortrivs med henne, väldigt egen men då matchar vi ju varandra haha. Rider C när det behövs, till veckan blir det iallafall Ons som hon är min på.Väldigt glad att jag får följa denna fina häst, att jag får låna henne när jag vill ( så länge det inte är träning el tävling på G ) är bara ett stort plus i kanten.

Nu ska jag kurera min onda hals och trycka ner febern ännu lite till och sen mysa med Mollan


RSS 2.0