Världens tuffaste beslut!

Jag står inför ett tufft beslut, försöker lösa det på bästa sätt, men det ser mörkt ut...

Många tårar blir det om det inte går att lösa på ett sånt sätt som jag allra helst hoppas på.

 


Soliga Söndag

Jag stinker brandrök, har varit ute och fiskat sen 8 imorse, och det va inte direkt varmt trodde jag skulle frysa ihjäl och för att få lite värme så värmde jag mig vid elden där pappa och A grillat korv, därav luktar jag som om jag stått inne i en rum med brandrök. inte en firre blev det, men nu har jag precis kommit hem för en paus och ska snart sätta mig i bilen mot pappa igen, han skulle se på hockey nämligen haha.
Men innan jag drar iväg tänkte jag få farfar att sitta hundvakt så jag ta mig en springtur! Ett måste, sprang inget igår. Solskydd åker på mitt ansikte innan jag går ut igen, har lyckats bränna mig jätteojämt i ansiktet, fräknorna har kommit tillbaks också, tack för det!

Igår var det banhoppningsträning, jag säger bara att jag inte ser fram emot att stå på framhoppningen på sommarens lokala om det ska va lika mycket oordning som det va igår, har vant mig vid att stå på framhoppningen där det är "lite" mer seriöst, men det är bara att öppna ögon och öron och hålla koll på dom.
Nästa vecka är det premiärtävling, ska bli såååååååå kul! Ska försöka hitta en bra kamera tills dess..
Sommaren får gärna komma igång fullt ut nu för min del.Nej snöra på sig löparskorna och ut i spåret!


Japp än lever jag!

Törrt som snus här, har lixom inget alls att dela av mig med, det händer en massa hela tiden in my life, men tror det är bäst att hålla det för mig själv!

I Lördags sov storkusinen hemma hos mig, helt galet vad stor hon blivit.
I måndags var jag till ortopeden med handen, jag har aldrig någonsin träffat en så bra läkare som henne, engagerad till 220%, dock ser det ganska mörkt ut för handen, det kommer ta lååååång tid och hård träning. Jag sa ngn kommentar och fick höra hahah fan va rolig du är, tackarrrrr. Nu jobbar jag vidare med arbetsterapeuten som förövrigt också är grymt bra, fick ngn medicin mot nervsmärta, kanske fungerar men shitimösen vad snurrig jag blir på den, går runt och är full dygnet runt ungefär :P


Skrållan växer och jag likaså höhö, nej ett steg fram 5 bak, men bara att bita i det sura äpplet och köra på. rätt mycket att tänka på just nu så jag kommer nog ta ett break från dagis, ska prata om det på fredag så får vi se hur allt blir.


I helgen tänker jag släppa ALLT och va i stallet, wonderful!!!!!

Nu långpromenad medans solen tittar fram!

LOVE!

RSS 2.0