Sola i Karlstad

Underbart väder, solen skiner och den äckliga snön börjar smälta sakta men säkert. Det är ju faktiskt snart April, och då tycker jag man ska kunna ha på sig vårjacka utan att frysa ihjäl, än är det för tidigt för mig att släppa min varma jacka.
Dagen blev inte som jag planerat idag, men ibland får man ställa upp.

Fick papprena på Skråll idag, på pappret heter hon Anna, lite humor faktiskt, Jag, Ester, Mamma, mormor, gammelmormor, gammelmormors mamma heter Anna, men Skrållan heter hon ju "utanför papprenas värld".

Sitter och drar ut på denna dagen med, har varit "ledig" idag, men imorgon kör jag igång igen, Måndagen gick inte sådär jättebra, eller ja hundraelva ggr bättre än sist jag började, alltid något. Helt annan stämmning i gruppen denna gång, STOR skillnad vilket är jätteskönt. Hade läkarbesök efter maten så jag slapp vilan och temagruppen, imorgon vet jag inte riktigt vad som står på schemat är inte insatt i det för fem öre än och är inte heller interessarad, rycker på axlarna och hänger på dock med lite motstånd. Inte heller vet jag vad det serveras för mat varken imorn el på Fre, kontrollfreak som jag är så vill ( Läs MÅSTE ) jag veta. Sjukhusmaten är ju ingen hitt direkt. Men snart är jag därifrån!!! Saknar dock S riktigt mycket därborta, men som jag sa till henne, hur mycket jag än saknar henne så vill jag aldrig mer sen henne DÄR igen! Ett känt ansikte från sist, denna gång var det ombytta roller dock.


Nej slå på filmen som jag började på inatt/morse och bädda ner mig och Skrållan som ligger bakom min rygg och sover. Upp tidigt, sjukhuset 9:00 och Då ni blir jag nog av med the gips.


Lilla Anna på väg hem till sitt nya hem, gud va hon vuxit, helt galet!
( och ja jag vet att man inte ska köra bil med hund i knäet, och definitivt inte ta en bild sammtidigt, men sånn är jag, och ja det är ridbyxor, inte mina vanliga bralls, kritstrecksrandiga gröna byxor är inte min grej, INTE i stallet heller men dom är dom enda jag kan ha just nu )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0