Ja inte är jag förvånad iallafall, är du?

Ber om ursäkt för stavfel redan nu!

Jag som dom flesta vet är otroligt klantig och idag gick första priset i klantighet till mig ännu en gång. Jag har inte haft några linser i idag och glasögonen hade jag i jackfickan, brottom på det och swoooosch sa det så låg jag på backen, tog såklart emot mig med handen, och ont så in i bängen gjorde det. Fort upp o kolla så ingen såg mig, in i bilen och svära lite ( Läs mycket ). Sitta ner i 15 minuter och andas lite sen ringde jag sjukvårdupplysningen det va inget att diskutera, akuten nästa. Åkte in utan protester, ett tecken på att det gjorde ganska ont.


I väntrummet va det ation idag kan jag lova, en extremt påverkad man skrek att dom skulle döda han och om dom inte gjorde det så skulle han springa igenom rutan, och en himla massa saker till, sen lugnade han ner sig och gick "laget runt" med alla som satt och väntade och drog igån dom mest konstiga diskussionerna, muckade gräl med en kille och jag kände mig riktigt obekväm där inne, när han närmade sig mig blev det min tur att anmäla sig -SYYYYYND!
Det satt även 3 st i väntrummet som spydde högt och lågt, och det är ju min värsta fobi så jag mådde lite smått dåligt där ett tag, antagligen magsjuka så nu vet jag nog vad jag har att vänta mig.Fick komma in efter 2 timmar i väntrummet, blev flyttat till ett annat väntrum där jag satt i ytterliggare 3 timmar, blev inkallad och fick höra troligtvis båtbensfraktur IGEN, vägrade gips och slapp om jag kom tillbaks senast måndag, taget!
Fick morfin på sjukan så nu sitter jag hög som ett hus och skriver med en hand, den andra är mer blå än hudfärgad.
Nu ska jag bara peta i mig näringsdrycken och sen slocknar jag nog på 2 sekunder!


Hoppas er lördagskväll har haft mer att bjuda på än min!

Over and out

Kommentarer
Postat av: victoria

men ojdå!

hoppas du läker snabbt <3

2011-03-06 @ 13:08:00
URL: http://trumvirvel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0