Allt går om man vill!

Tjoho undersökningen gick lysande, visserliggen skakade jag igenom hela alltihopa och sa aj ett par ggr, fällde en liten tår av smärta MEN jag gjorde det, kramade nog sönder handen på A men vafasen ger hon mig handen o säger kläm så får man räkna med det haha!! Nu rings jag upp imorn el på måndag så får vi se vad som sägs.

Hästarna va redan inne när jag kom till stallet, lyx. gjorde klart allt pussade lite och åkte vidare till farmor. Blev upphämtad av Maria som jag inte såg igår precis, ut till Lillerud där hon red Jessicas busponny, lika inspirerad som alltid då det ser så lätt ut. Massa skratt bjöds det på, perfekt avslut på dagen!

 

När jag kom hem fick jag plocka 3 skithögar efter liten plus ett par tidningar som någon har gjort confetti av, vet inte vem jag ska skylla på av stor o liten så jag skyller på mig själv som inte plockat bort det, och sen ställa mig och  skura, när jag ändå va igång så skurade jag hela lägenheten, sen kom jag på att jag skulle diska, världens största disk är nu diskad och det med en hand i gips, Slå det ni!
Nu orkar jag inte göra speciellt mkt mer, har tvätt högt och lågt här hemma, men nej det får vänta, örk int nu! Imorn ska jag försöka mig på att baka, det är ju hemskt dumt att vila handen, riktigt osmart att vila faktiskt.
Har jag tur så ryker mitt gips på Måndag redan, ska till en arbetsterapeut och sen ny röntgen och sen ortoped, hoppashoppas och jag tror jag kan ha turen med mig denna gång!

Nej man kanske skulle ta tag i tvätten ändå så är allt klart när man går upp imorn!?


Kommentarer
Postat av: Maria

Underbar kväll! Härlig ridning, fantastiskt sällskap och skrattattacker så man gråter! Heelt perfekt! Tycker så mycket om dig gumman, nu får det inte gå så länge igen!<3

2011-03-10 @ 23:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0