Soliga Lördag

Gissar att många av er knappt vaknat till liv ännu. Jag däremot va i stallet vid halv 8 imorse, kallt som busen men fint ändå. Red innan alla hästar fick gå ut idag, dagens ridpass säger jag inga kommentarer till mer än att jag längtar tills träningen på Tis och bättre lycka nästa gång.

Nu har jag bäddat ner mig i sängen igen och tänker ligga här tills jag tinat upp, sen blir det att ta tag i dagen. Jag är otroligt vimsig, glömmer småsaker och stora saker, jag kommer knappt ihåg vad det är för dag eller ännu värre vad jag ens gjorde igår. Dumt!

Jag och Skrållan har vilda diskussioner i vem som bestämmer, bestämd ung dam detdär, tur att jag alltid är stönigast i, känns riktigt bra att ha en till hund, Mollie har blivit som en helt annan hund, hon va heldepp när vi flyttade hem igen efter att ha bott hos pappa och deras två hundar, men nu är hon glad och pigg igen, saknat gamla Mollan men nu är hon back on track.

Inatt orkarde jag inte lyfta upp Skrållan i sängen som hoppat ner för femhundramiljonte gången så hon la sig tillslut på "dynan" nedanför sängen och vips så hoppade Molla ner och la sig hos Skrållan, söta!

På Måndag är det jag som ringer Magtarm, skulle ringt för 3 veckor sen men jag har visst skjutit på det, men nu kan jag inte vänta längre, vet redan vad jag kommer få höra och jag ser inte fram emot det men det är bara att bita i det sura äpplet, kommer antagligen få höja med. ännu mer så är ni förkylda nys inte på mig är ni gulliga. haha.

Nej nu ska jag göra något jag är sämst i världen på -VILA!Over and out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0