Snipp snapp snut(?) så va söndan slut

Har inte gjort många knop idag inte, fodrat hästar, mockat, fyllt höpåsar, pussat på hästmule. Lyssna på denhär då - PAPPA va med ut till stallet idag och stannade hela tiden, han slängde t.o.m in hö till en häst, Har aldrig hänt förut. Skrållan och Mollie va med som stallpigor idag, så duktiga så.

Väl hemma kom mamma och hämtade upp mig, voff o voff så åkte vi till mormor, där väntade lillayster. Finns nog inget som går upp mot att mötas av en gla liten skit till lillasyster som blir alldeles till sig när hon får se mig...
Skrållan va läskig, allt jag hörde va
-Bill inte, BIIIILLLLLLL INNNNNTTTEEE.
Efter ett tag gick det finfint, men det va lite läskigt när S hoppade och bet i kläderna. Då vänder hon sig om och använder samma uttryck som mig
-DUUU och höjer fingret.
HAha så rolig.
Hon va på extremt bra humör idag ända tills vi va på väg mot bilen då tar hon sats och ska springa ikapp mig och springer rakt in i en såndär man ska gå runt i en tunnel, bang så låg hon raklång på backen, jag tröstade sammtidigt som jag faktiskt försökte hålla sig för skratt, man får ju inte skratta men gissa om det såg roligt ut. Efter det va hennes dag förstörd och lilljävulen tittade fram, tur för mig att det tar 10 min hem, mindre kul för mamma.

Som jag kommit fram till tidigare att  när jag och mamma slå våra inte så kloka huvuden ihop så blir vi ungefär lika smarta som en cocosnöt, fick det bekräftat ännu en gång idag. Men det ligger tydligen i släkten detdär.

Imorgon blir det fullt ös medvetslös om jag ska försöka hinna med allt som ska hinnas med.
Kl 8 kör min dag igång och den slutar väl inte förens vid 22 är jag rädd.
Först bli upphämtad, åka till bil nr 1, skolan, klippa sig, fixa med papper, stallet, läkare, Line, ringa viktiga samtal som jag dragit ut på tills sista sekund, ridaaaa, lämna bil nr 1, hämta bil nr 2 -ANDAS!

Håller en tumme för att gammelfarfar har hittat nyckeln till bensintanken, annars kan jag nog se mig i stjärnorna efter att kunna ha bilen, vill inte ha bensinstopp en endaste gång till i mitt liv, en gång ingen gång två gånger är en gång för mycket, och om man säger att jag fått det en plus två gånger 5 gånger så räcker det och blir över.

Ikväll blir det inget mer än ett par hundpromenader, Wallander och spela lite the sims, usch har gått och blivit en riktig the sims nörd, ´Tackar Linda som lånar ut sitt spel...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0