Lördag

Jag förstår inte hur endel människor är funtade, och hur man kan bete sig som en liten bebis när man är 50 PLUS är en gåta för mig, Ester beter sig till och med bättre och ni vet ju hur hennes humör är, inte alltid den goaste att ha och göra med men hon har fina stunder däremellan till skillnad från andra. Men men...

Började dagen med bli upplockad av farfar för att sen åka till stallet, vilodag idag så idag gick det fort, mockade la in nytt spån gjorde iordning maten och tittade till och pussade på hästen, har ju lämnat tillbaks den vita pärlan över helgen ( den får inte stå ute när det är helg ) så min trogne snälla farfar som alltid ställer upp till 110% va med, och han kör ut mig och är där imorgon också, han är guld värd han!

Blev upphämtad av Linda och vi drog ut en sväng, på den tiden jag va med Linda ( typ 1 timme ) hann vi med -Ett rivsår av Skrållan på läppen/hakan -snyggt värre! Bli halvt våldtagen av världens goaste chihuahuaor, springa rakt in i en glasvägg, inte jag utan hunden, men sådan hund sådan matte. haha. Ja den Lilla är busig, riktigt busig, hon har även hittat sin röst, eller ja morrandet.

Just nu håller hundarna låda här hemma, hoppar, leker och springer som två idioter här hemma, än så länge får dom hållas, men snart tar mitt tålamod slut. Lillskiten snodde fjärrkontrollen förut och lyckades skruva upp till max och springer sen iväg med den. AJ mina öron och stackars grannar.  Det blir nog en lugn filmkväll här hemma eller borta vi får se, beror lite på voff o voff och hur mkt tålamod andra har med att få en två huliganer.

Imorgon väntar stall och lunchfodring, är det fint väder så blir det en skrittur ute, blåser det storm el liknande så blir det skrittmaskinen en stund. Hoppas på att få låna bilen imornkväll igen, har massor inplanerat på Måndag.
-Studiebesök på nya skolan
-Klippning
-Stall med Ridning!
-Läkare
-Line

Mollie har jag lämnat "bort" på Måndag för att slippa ha dåligt samvete för henne, Skrållan där emot ska jag försöka smuggla in i jackan på dom två sistnämnda sakerna, men det gick idag så why not?
Klippningen däremot blir det svårt att smuggla med voff, ska hem till farmor o klippa mig, Z som ska sätta saxen i håret på mig som vanligt och farmor är dyngallergisk.. men det löser sig på ett eller annat sätt.

Nu promenra huliganerna som verkar ha lugnat ner sig...

Over and out!
-


Kommentarer
Postat av: Linda

Haha, ja herregud vad jag skrattade!! Skutt, skutt, PANG. Lilla älskade Skrållan, inte lätt att vara bebis :DTyra har iofs gjort precis samma sak när vi flyttade in (inte bebis alltså), och jag låg på golvet och vred mig av skratt då också. Precis som igår! Det roliga är att du har precis samma humor och skrattar lika mycket.Det räcker att titta på dig när det sker ngt roligt så bryter vi båda ihop :D Helt otroligt!

2011-02-06 @ 12:17:44
URL: http://lindablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0