Tjohoooo jag är klar...

... med alla julklappar, nu kommer nästa projekt, hitta en klännig att ha på jul, jag är ingen byxtjej utan jag ska ha klänning. Kom på mig med att jag satt och kollade på nätet, lycka till med att den kommer innan jul, så det är bara att trängas på bergvik med resten av värmland. Åå vilken lust jag har till det, eller inte.

Målade håret igår, men jag målade visst badrummet också, bra jobbat. Trött som ett as så får jag för mig att färga håret, göra kola och slå in julklappar och allt på en gång så klart. och inte ett dugg nöjd med resultatet är jag heller, jag är ju bortskämd med att Linda alltid fixar färgen i mitt hår, men nu va jag tvungen att få det gjort fort som busen, så tack gode gud för färgbomber säger jag bara, det blev genast bättre resultat när jag slängt i den.

Imorgon ska jag och Ester ha en dag tillsammans, men först ska jag till finaset Muppen, blev ingen ridning igår då hon va varm i ena fram, och hon är ALDRIG varm eller ett uns gallig i benen, så nojig som jag är så blev jag orolig, men promenad i iskylan blev det ( iklädd Calles täcke, såg himla kul ut ) och skulle nog egentligen kunnat rida men jag vill INTE göra något utan att prata med ägaren först, men imorgon blir det ridning och jag får en bonusdag till denna vecka, ska kolla om jag får rida julafton och juldagen också, red alltid på julafton när jag va mindre så det blev en tradition för mig tills för något år sedan.

Har fått ett "projekt" till så jag ska sätta mig och ringa runt lite och jag ska försöka lösa det och det borde gå, jag har en jag ska ringa till i första hand och tror det skulle funka fint, ska bara först...

 

Jag har verkligen brottom idag, men har ingen lust alls att åka till bergvik så än sitter jag i mjukiskläder och halsduk och verkar inte vilja lyfta på mig än på ett tag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0