Go´morron, go´midda, go´kväll.

Ni som har små barn runt er vet nog vad gomorron, gomiddag, gokväll är, den meningen har etsat sig fast i huvudet på mig, tackar mina små gullefjun till kusiner för det.

Har spenderat min dag hemma hos farmor och farfar och fått lite julkänsla, det är så mysigt hemma hos dom i December, inte överpyntat utan alldeles lagomt, farfar bjöd på lite käk innan det va dags att åka hem igen och få bilen upplockad så jag slipper gå upp tidigt imorgon.

Mormor kommer hem till mig imorgon och sover nog kvar tills på Tisdag, inte ofta jag och mormor är tillsammans en hel dag bara vi två så det blir nog mys. förutom att jag har sjukt ont i halsen och feber, eller inte ont ont i halsen utan mer en störande obehaglig känsla i halsen, får inte ont i halsen längre som andra kan få utan på ett nytt sätt sen jag operarade bort halsmandlarna, återigen den bästa operationen jag någonsin gjort!!

Nu har jag egentligen massor att göra men orken är inte riktigt med så jag ska knapra i mig några panodil och förhoppningsvis känna mig lite bättre för att börja pricka av min "to do list" , överst på listan står klippa klor på katten så hon inte får fäste i gardinerna och kan klättra upp i dom....Tuwan, även kallad KF ( Katt Fan )

Over and out


Kommentarer
Postat av: viktoria

Hej du :)

Nu blev det är sent svar här, då jag har varit i Sthlm 1vecka!Jaa, jag håller med dig. Jag tycker inte att folk som aldrig har varit sjuka ska yttra sig. För det är en ständig jävla kamp denna sjukdom!Det går sådär. Vill inget annat än att ha remiss till en riktig behandling. Här uppe har vi endast psykiatrin och dom kan inte hjälpa mig med mina 8års sjukdom!Hoppas du mår relativt bra och lova att aldrig sluta kämpa. en stor kämparkram till dig!

2011-12-15 @ 12:46:29
URL: http://enlivsblandning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0