Äntligen

Äntligen är julen över, nu vill jag bara ha ut allt som har med julen att göra ur min lägenhet. På julafton va jag hos farmor o farfar tillsammans med Pappa, Faster och 3 av kusinerna, det va barn som ivrigt väntade på tomten kan man säga, fick massor av fina julklappar, som kläder, parfym, kronor som jag har velat ha lääänge, med en massa mera.
Åkte hem till mormor vid 7 och satt där några timmar, Ester fick öppna mina paket från min morbror där och det blev hon glad för.
Sen fick jag äntligen åka hem till mig och sätta mig i min soffa.

Juldagen va det "julafton" hos mamma, julklappsutdelning där och jag fick ännu mer julklappar och ännu fler kronor, haha. och huset jag velat ha länge, nej inget hus att bo i men ett hus att ha på min byrå, fick även pengar, burkar att ha i köket, ROSA ( Såklart ) stekpanna, tavlor, kuddar till soffan och en himla massa mer saker, jag måste vart väldigt snäll i år.
Tog en massa kort men av någon anledning kan jag inte föra över dom, eller jo jag kan föra över dom men det går inte att öpnna filen, hjälp någon!?!? Väldigt irriterande!

Gårdagen spenderades med Fanny som jag inte sett på över ett år ( !! ) vi hade en heldag och gick igenom varenda ridsportsbutik i Karlstad, Jag fick med mig ett par nya skor hem, kunde inte låta bli när det fanns ett par GG i min storlek för halva priset, värsta fyndet, inte dom jag vill ha, men dom jag vill ha tillverkas inte längre så det blir lite svårt att få tag i dom, provade ett par ridstövlar men fick ner minst en knuten näve i vaderna så det blev dagens i-lands problem... Hoppas vi hinner ses igen Fanny innan du åker hem!  Har ju en flaska vin som väntar på att bli uppdrucken här

Idag är jag galet trött, men det är bara att försöka vakna till liv och börja trampa mot stallet, får låna Muppan idag igen och har en häst till men den ska inte jag rida utan en annan tjej, ska bli jättekul! Men jag åker dit i förväg och mockar till dom och gör klart allt o hinner jag så tar jag in dom båda och spolar benen, Det är nog det enda som snön skulle va bra för, för hästarnas hage, annars kan snön kvitta, hatar snö men det är synd om hästarna som går i snuskigt leriga hagar!

Ska försöka peta i mig lite frukost och ta en längre promenad med Mollie och se om jag vaknar till liv lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0