87 julklappar än så länge....

87 julklappar inslagna, men många är det kvar att slå in, hur sjukt är inte det!?? skulle aldrig ha räknat dom, inte konstigt att det knorrar i magen i min plånbok.

Nu har jag alldeles precis kommit innanför dörren, har hunnit med att köra S-O till jobbet, slå in kola i papper, promenerat hunden och ridit och klockan är inte ens 11. Jag kanske skulle gå upp halv 5 varje dag. men trött är jag, 5e dagen i rad jag går upp halv 5, och med tanke på att jag ligger vaken till ca 2-3 varje natt så börjar det kännas i kroppen, men imorgon ska jag upp halv 5 igen sen på julaftons morgon sover jag hos Ester så hon väcker mig väl runt 6 men det gör absolut ingenting för det är jättemysigt när hon kryper upp och vi ligger och pratar lite innan vi går upp.

Nu ska jag strax hämta lillskrot för en heldag med henne, tänkte åka till Mariebergsskogen men vädret är sådär lagom kul, så det kanske blir en tur till 4h istället, vi får se helt enkelt.In på affären ska vi iallafall och såhär ser det ut när Ester och jag handlar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0