Vad händer här då?

Inte mycket interessant alls, har fått diverse saker att fundera över.
och jag gnuggar geniknölarna som bara den ( endast roliga saker ). -Den som lever får se!

Ortopedbesöket i måndags gick över förväntan, tjohooo. Jag må HATA ( Hata är ett starkt ord, men i detta fall är ordet hata lite av ett snällt ord mot vad jag skulle kunna säga om denna inkompetenta idiotj*vel ) tyska läkare men ibland finns det läkare som lixom glimtar till, jag har haft turen att träffa en himla bra otoped ( samt läkaren på smärtcentrum och icke att förglömma min läkare på Gastro -tack tack! ). så det blir nog bra med den förbaskade handen snart ändå, eller iallafall i November som senast.

Åkte hem till farfar och bara va igår, precis vad jag behvövde. Idag tänker jag inte lyfta ett finger till utan lyssna på kroppen och försöka ligga still i soffan resten av kvällen, sen hur den planen håller återstår att se. 


en sak har jag sagt förut, men det kan inte sägas tillräckligt många gånger...

Jag har VÄRLDENS underbaraste systerMe Love you long time sis


Här ekar det tomt!

Kass updatering jag vet. Men jag har fullt upp och datorn bråkar, dags för en ny igår typ!

Trizzeprisse åker om en vecka och de kommer va jättetomt utan honom, kommer aldrig mer få se honom heller så det blir nog lite jobbigt när han åker, blödig som jag är och fäster mig vid djur på en sekund, lovade mig själv och andra att jag inte skulle fästa mig, det va lättare sagt än gjort, men det ska bli skönt också att han åker och slippa allt krångel hit o dit. Sen har jag ju min lilla korvas som jag får låna när jag vill så länge det inte är träning el träning på G, sen har jag Muppan 2 dagar i veckan så jag har iallafall häst 2 dagar, jag kommer klättra på väggarna efter någon vecka. Men kanske har jag något annat snart, jag vill så gärna och försöker lösa det på bästa sätt, ska iallafall åka och prova och prata pengar... -Say no more!


Nu väntar jag på att få min nymålade byrå hemkörd, sen drar jag iväg på kräftskiva och förhoppningsvis får jag med mig ngn ut.

Lille katten ligger i mitt knä och sover, ser ut som om att hon får stanna, där var detdär med att fästa sig vid djur...

Hon har inget namn än, det står mellan Tuvan och Gosan, vilket tkr du?
Dags att byta om och snabba sig lite.


Haha skön pose!

Jag har förresten blivit mörkhårig igen, riktigt skönt med en förändring, håret ser mkt friskare ut, tack Lindsiloo!!

Over and out

 

 


I´m back

Det va värst vad många som funderat varför min blogg varit låst, jo av den enkla anledningen att jag inte haft tid att blogga och inte orkat bry mig om och uppdatera något men nu är jag tillbaks med humöret på topp.Här har jag spenderat mina senaste 5 dagar med massa tunga lyft och en jäkla massa regn, men på första parkett på banan och sett så himla många fina ritter, ni som inte va ut och kolla missade något!!


RSS 2.0