Skärpning pågår

Med bloggandet alltså.

Igår hade jag en bra eftermiddag, åkte ut till hästen som jag fick höra skulle va trött, ja jo ellerhur haha. ALLT va farligt och vi hoppade runt och va lite överallt, sen va det jättefarligt att gå in och ur sjöbanan så där hoppade vi in och ut ett par ggr, jag ger mig INTE i första taget, och det löste sig och vi kunde GÅ in och ur utan att flyga, red dessutom i EN tröja som jag fick rulla upp ärmarna på, varmt och skönt.


Dagen idag började mindre bra, promenerade till sjukan, hade tid med T men sekreteraren hade missat att ringa mig så jag fick snällt gå ut och gå i en timme till, men jag fick lämna kvar mina nycklar så att jag inte skulle hoppa över dagis igen ( smet igår ). Serverades kokt fisk o potäter idag, mitt lättaste att trycka i sig, men en potatis och lite morötter fick bli kvar på tallricken då det va fullt med sås på dom ( skadad jag vet ).

Nu ikväll har jag haft 3 hästar att ta hand om, fy f*n vad jobbigt det va att mocka den sista boxen, och självklart hade jag den jobbigaset kvar sist också, har aldrig mockat en så jobbig box i hela mitt liv, skit ÖVERALLT söndertrampat dessutom. Sen fodrade jag kvällen och drog därifrån, nu har jag landat och ska fixa lite här hemma och prata lite mer med Louise.
Imorgon väntar läkarmöte, behöver jag säga att jag INTE ser fram emot det!? jag har iaf L med mig och det känns ganska tryggt, men går hon på mig lika hårt imorgon så tänker jag inte va tyst och då är det sista gången jag sätter min fot där, hon har hotat med avstägning från min sida om jag inte visar mer känslor och börjar dela med mig mer av mina tankar, hallååååå alla behöver väl inte sitta och grina heller?! Stäng mer än gärna av mig, så kul tycker jag inte att det är att gå därborta att hela mitt liv kommer rasa precis. Självklart tycker jag inte att det är så lätt alla dagar, och nej jag vill inte gå upp i vikt, känner inget behov av det men det är ett måste och det vet jag.

Nej blää nu ska jag dra på en film och mysa med mina pälsbollar.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0