Atchhhjjoooooo

Prosit! förkyld deluxe, tackar Linda för det, skitonge.
Har suttit på Lindas jobb och fått håret fixat idag, tusen tack min goding. Vi har snorat ikapp och som vanligt skrattat en hel del. Här kan ni se before and after bilder.

Har inte fått många knop gjorda idag, kände mig lite varm och tempen va visst över 39 MED febernedsättande, kommer bli en kul natt inatt alltså -NOT. Imorgon är det Måndag och vägningsdags, ser inte fram emot det, kanske har jag så hög feber att jag inte kan gå någonstans höhö. Klockan ringer 04:40 imorgon bitti, ska lämna tillbaks bilen till S-O som börjar omänskligt tidigt. Men allt för att få låna bilen för en helg.
Imorgon blir en lång dag på dagis, möte o vägning med L, äta lite ( Läs mycket!! ) vila lite, samtalsgrupp som är första gången för mig och jag är inte ett dugg sugen efter det som sades hos läkaren i måndags, efter det mellis ( Näringsdryck för mig ) sen när jag äntligen slutar ska jag cykla ut till Öa för att pyssla om och rida hästen, uteritt blir det imorgon, eller ja uteritt o uteritt, sitta och rida runt på sjöbanan och köra lite kondition. Bra för både häst och mina ben, lätt sist, lär kännas på cykelturen hem.

proppar mobilen full med nya låtar så jag har något att lyssna på imorgon.


Denna vecka som kommer har jag lika fullt som förra, om inte t.o.m mer.Har ni kikat in dethät klippet? Gör´t om ni inte har det. Så söt så söt Linda, och hennes hundar, helt underbara, skrattade högt åt Polly med hennes tunga och det välkomnande som han får det får man när man kommer hem till Linda, varje gång hihi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0