Lördag

Va tvungen att tänka efter... Ja det är Lördag, hänger inte med i dagarna längre.
Blev väckt runt 8 av att det ringer någon med hemligt nummer, svarade inte eftersom jag inte vill bli störd 8 på en lördag svarar alltid när det är skyddat nr MEN inte på helgen ;) hade mina aningar om vem det va och hade helt rätt, så 20 minuter senare satt jag sminkad, hårklar(alltså dragit plattången genom håret) och ombytt i bilen mot Alster.
Min syster är så underbar hon fick sitta i mitt knä när hon åt frukost och det tyckte hon va skitkul och jag myste eftersom det inte är ofta hon sitter still nu för tiden. Jag skjutade mamma och hennes lilla vän Stina som är här från Göteborg o hälsar på till stan, sen plockade jag upp momo och drog till bergvik M.m
När dom va klara på stan så kom Taxi-Sara och skjutsade hem dom igen, jag stannade kvar och pratade lite(kom hem för knappt en timme sen bara)
Jag fick lägga Ester idag när hon skulle sova, helmysigt jag masserade hennes händer och fötter och killade i ansiktet tills hon somnade:rolleyes:, sen låg jag brevid henne ett bra tag innan jag klev upp. 

Mollan lyckades charma in sig hos Stina, jag är inte jätteförvånad men jag är förvånad över att hon tyckte att M va så lung, tyst och snäll:bigeyes:, jag tänkte du ska bara veta ... Moahahaha

 

Nej om man skulle ta o ställa fram klockan och ta natten kanske!?

 

Puss hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0