Guuuuud vilka problem

Det kan omöjligt bara vara jag som har världens problem med dagarna!
Har flera gånger undrat varför det varit så mycket folk ute på stan, och varför det är så många som springer runt med systemetpåsar (skrev ikea kassar här först-Sovdags tror jag) men återigen SÖNDAG -upprepar det för mig hundra gånger.

Ridningen gick inte jättebra idag, men ändå helt ok. Fodrade kvällen åt T så hon slapp åka tillbaks när jag ändå var där. Fick ett fint erbjudande som jag nog kommer tacka ja till. Vore väldans gött, ska bara hitta barnvakt åt Mollie.

Nu har jag börjat packa inför imorn, men jag suger på att packa och har alldeles för stor klädångest för att bestämma redan idag vilka kläder jag ska ha på mig. och jag får bara ha med mig en väska då vi är 4 pers och 3 hundar i en bil, tur att pappa har en stor bil iallafall. hundarna ska åka bekvämt och rymligt, det är det viktigaste, i mina ögon iallafall. Har packat ner kattens grejer som ska med till morbror imorn, Frasse ska få bo där tills jag kommer hem på Torsdag. Mat till Mollie fick jag inte ta med, Ämmi och Ronja får bara hemlagad så det får Mollie med nu tydligen, gillar det inte helt men Mollie gillart iallafall, och är man på semester så är man ellerhur!?

Imorgon vid denhär tiden sitter jag på detta ställe.

Datorn är såklart med så jag inte missar vad som händer och så att jag kan lägga in bilder!

Nu ska jag prata lite mer med Louise sen får jag nog försöka sova. Blir nog att se Fucking Åmål en gång till innan det blir natten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0