Jäkla fästingar!

Har ridit ett tufft ridpass för U idag, behövdes och jag fick superbra hjälp!
Fick skutta lite också, första gången sen November(?) behövs det träning? JA!

Träffade min sjuksköterska förut då jag har fruktansvärt ont i armen och mår allmänt skumt, tog temp o tryck, mina värden var inge vidare, för lågt tryck och en mkt hög puls, jag är en "lågtryckare" men även en "lågpulsare" i vanliga fall. Hon tyckte jag va svett (haha) så hon tog en temp och visst hade jag feber. Så jag har en tid på Gripen imorgon för Borrelia koll. mest troligt har jag åkt på en Borrelia infektion som jag burit på ett tag som spritt sig till lederna. INTE OK. har inte tid. Fick order om ingen ridning, lyssnade jag? -Nej som vanligt.
Men man lixom glömmer bort hur man mår när man rider, eller ja oftast, men armen gjorde sig påmind och jag blev väldigt trött väldigt fort men det va bara att bita ihop o fortsätta.

Den mindre fästingen är en hane som har sex med den större fästingen -Sug på den ni!

Är faktiskt supernöjd med dagens ridpass, inte snyggt hela tiden såklart men jag hittade knapparna för bytena så några satt som en smäck. för första gången i mitt liv slapp jag höra mer fram en endaste gång under hela passet. Mycket kvar att träna på såklart, men jag är ändå nöjd.Wish me luck till imorgon nu, att det inte är något och att jag slipper ryggmärgsprovet!

Nu ska jag gå och dö i soffan!
Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0