Great!

Grattis Sara Verkligen!
Kul detdär med en inflammerad tarm som även visar sig genom att ge ledvärk men nu även ett fint ögonproblem. Skaver och gör ont, men det är det minsta problemet. Det stora problemet ligger i hur fan jag ska se något, är rätt omöjligt att ha linser och glasögon dels vägrar jag använda men dom är dessutom trasiga(ngn har satt sig på dom-Mollie). Tänker heller inte ringa(om jag nu inte blir rödare i ögat)
Känner på mig att denhär veckan kan bli interessant på många plan, får nämligen svar på mina prover på tor eller fre och då ska det bestämmas om jag behöver en transfusion och kortison, eftersom det inte är något jag känner att jag vill så kommer det såklart bli så. Sen att rida "utan" ögon kan också bli interessant, såklart är jag inte helt blind men jag ser bara suddiga små figurer :P Hälsar jag inte så är jag inte sur, jag bara ser inget ;)

Imorgon börjar det ännu en ny på "dagis" ser redan problem, ligger det på samma nivå som senaste nya så blir det liv i luckan från mig iallafall. Orkar inte med alla förhandlingar, skumma idéer, gråt och tandagnisslan, gosedjur och "tävlingar".

Fan vad jag blev negativ helt plötsligt då...
Något positiv:
-snart är det Onsdag :DDet är kul att leka med bilder ;)

(nu kanske jag inte borde sitta vid datorn när ögat ser ut som det gör, men det skiter ja fan i)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0