helt gör trött

Blir inget direkt inlägg från min sida idag, är helt enkelt totalt slut!! sitter som ett litet kolli o bara tittar på skärmen o får rätta allt jag skriver.
Sammanfattar dagen med:
Regn
Regn
Mer regn
Ögongodis:D
Diskreta rop o pekningar :P höhö
ännu mer blött
Nya torra kläder, har aldrig uppskattat o få på mig torra kläder så mkt förut(fast jag fick ha bajspåsar på fötterna för o hålla dom torra i typ en halv timme, Tips från mig, funka gör bra! ):D Tack Maria för att du tänkte på mig!
 Mollie/Doris bus på Hallanda, där har Molla ngn som ä snabbare än henne, Moahaha(fast inte så lätt o springa fort när man har hängbröst)
Och mkt TREVLIGT sällskap!

Nu tar jag min frysenhet(jag fryser nämligen fortfarande) trötthet och huvudvärk o laddar upp batterierna för en ny dag!
Ska begrava mig under mitt duntäcke m massa massa filtar o sova en stund på soffan!

Vilken dag

Uu vilkaen uderbart rolig dag jag haft idag! fast trött som fan är ja, men d är helt klart värt minsta lilla onta jag har i kroppen;)
Blev upplockad vid kvart i 6, o sen dess har det hållts igång hela dagen..
Har sett MYCKET MYCKET fina ekipage, har även sett en hel del humor! fy f*n va kul endel har vart! så sjukt o skratta åt egentligen men jag kan inte hjälpa d!
När Linns hästar va klara för dagen så började det spåra ur för mig o M, har skrattat typ konstant sen lunch. fast jag lugnade ner mig ett tag när ja kom på hur blött o kallt det va, men sen började jag(Vi) igen på vägen hem! o jag har så ont i  kinderna, känns som jag har kramp i dom! Tack snälla bästa Maria för en rolig dag, ett gott skratt förlänger ju livet så nu blir jag nog typ 150 år :P

Vi satt o vänta i några timmar o vänta på en klass men neeej den va flyttad till imorn, men men inget man kan göra åt pissvädret som förstörde, men jag hann se Maria Gretzer iaf :D så d va värt väntan ändå!


Nu ska jag slockna på soffan en stund, för d finns ingen chans i världen att ja inte kmr "vila ögonlocken" om ja lägger mig på soffan!


Hoppas på en lika kul dag imorn :D fast UTAN regnet!!
 


Hejdå för idag!

Ska stänga ner datorn nu o bara titta på tv ikväll(försöka iaf) För ja måste komma i säng i tid idag, så ja tänkte att om ja tar bort datorn o lägger mig på soffan så kanske ja går o lägger mig i tid, fast mitt data beroende är STORT så ja får se hur d går med de!

Maria kmr o hämtar mig kvart i 6 imornbitti.. tjohooo, är ju alltid lika lätt o gå upp tidigt för mig av ngn konstig andledning:P Fast d är väldigt mkt lättare o gå upp när man ska till stallet, känns inte riktigt lika tungt då!
Ne nu ska ja stänga ner!!
Ska bara....

Vill inteVill verkligen inte iväg t sjukan imorn! jag slapp idag, men ska dit imorn iställe.
Men har en fet jäkla klump i magen för d, hate it! men d går fort iaf. sen fick ja komma till dagvården oså va d Marika som jobbade och henne har ja träffat många ggr förut. så d är bara o gå dit o se gla ut!

Dagen har gått åt till o vänta på tel samtalet, och sen efter det sova en stund! det va inte meningen men så blev d iaf!
Stör mig ngt otroligt på Frasses diande på Molla, nu har hon snart tutter som släpar nere i backen! så nu har hon fått en av mina klänningar o ha på sig inne.
O Molla är helt göör jobbig, knör ner sig på dom absolut trängsta o konstiga ställen, allt för o ligga brevi mig.
När jag låg o sov så kmr hon o knör sig ner bakom mig i soffan o vi ligger rygg mot rygg, väldigt mysigt men lite jobbigt är d faktiskt!

Nu blir d snart sova o ladda batterierna tills imorn, måste va utvilad så jag har koll på läget! annars tar allt himlans mkt längre tid. och ni kan inte ana hur mkt jag önskar att jag inte vore rädd för sjukhus(el allra helst att jag slapp d för all framtid, men så är inte läget nu o d är bara o acceptera)! eftersom ja kmr behöva springa till olika undersökn o provtagningar resten av livet så skulle d underlätta väldigt om man inte kände att man ville dö varje gång man ska iväg dit!
Jag tycker att jag borde lärt mig o inte va så extremt rädd nu, men ja blir f*n värre ju äldre ja blir!
Tkr så otroligt synd om dom som kmr i närheten av mig där, fast endel gör ett jäklans bra jobb m mig, d får ja faktiskt erkänna! men blir dom sura på mig så är d kört, då kan dom lika gärna ge upp, för då blir ja jäklitt tvär! vadå 5 års trotsig?Törrt så d blir kul!

Det här är så jävla dåligt så d blir kul, fast jag tkr det är kul eftersom Björn är så äckligt lik en kömpis t mig(speciellt som den här personen), så jag ser d som att d är han hela tiden.. ja dööör va kul d är!


Ursäkta mig, men va håller du på m?

Har idag igen lärt mig varför jag inte vill bo på nedervåningen egentligen!
Gick upp tidigt satte mig i soffan och fixade lite, sen hör ja ngn idiot som står utanför på grannens balkong o skriker o knackar, ja tänkte inte så mkt mer på d utan fortsatte m mitt.
Men sen börjar d knackas på min balkong, och eftersom hon inte fick ngt svar så går hon vidare runt till mitt vardagsrumsfönster o knackar, hmmm jag ser en hand och sätter hjärtat i halsen o kryper ner ännu längre i soffan o drar upp täcket. sen går personen runt till alla mina fönster och jag har ensåndär "mardrömm" om att ngn ska stå o titta in på mig genom fönstret så jag ställer datorn på bordet o kryper ner m Mollie brevi mig. sen hör ja hur det börjas klättra på balkongen! lixom Ursäkta men va pysslar du med?

Hade jag vart tuffare så hade jag gått dit o kollat läget, men ne jag är en riktig liten fegis!
Har ingen som helst aning om vem det va el vad dom ville, men skumt va d!

Har ringt Mag-tarm och först hamna ja i tel kö där, så jag tryckte lite så jag blev uppringd senare, o sitta tel kö är inte så göörkul enligt mig!
Dom ringde upp väldigt snabbt faktiskt, och prata lite om att aaaa  mmmm d låter ju inte så bra! Sen kläcker hon, jag får prata m Claes o ringa upp dig strax före lunch, men lägg av! jag hatar o vänta, det är inte min starka sida d! men  bara o gilla läget. Fast d är ju bra att d va Claes som jibba iaf, eftersom han är en av mina läkare! Känns ännu bättre att d är han ifall jag skulle behöva åka dit o han behöver "klämma" på mig(haha lät inte så bra d där!) En av få läkare som jag lyssnar på och inte är livrädd för att gå till, el lyssnar på kanske va o ta i lite, men han behöver "bara" övertala mig 1 gång :P Han har fått mig o göra undersökningar som jag aldrig trott va möjligt o göra på mig i vaket tillstånd, inte alltid så smärtfritt men jag har gjort d iaf! men gör ALDRIG mer om d, men som sagt, gjort d har jag ;)

Men nu hoppas ja verkligen att jag slipper göra d som dom ville, men om d nu skulle va så så tar det ju bara ett par timmar sen är ja förhoppningsvis piggare än någonsin:D

Nu ska jag roa mig med o plocka ihop all tvätt som hänger här i lägenheten, ser ut som jag har en egen klädbutik här hemma just nu, hänger kläder på alla dörrar element o.s.v! o nu kan ja inte skylla på att d kanske fortfarande är lite blött...


Trötter

upp tidigt idag oxå, bläää kände jag om d men upp gick ja!
gjorde mig iordning o drog ner till stan o mötte Paola, hon märkte att stan visst inte öppnade förens 12 så vi tog en kaffe först! prata massa både tråkiga o roliga minnen!
fick lite peppning till o vilja börja plugga igen, el njaaa vill o vill ja inte, men måste om ja ska komma in på utbildningen ja vill!
Fick höra att jag är så himla mkt smartare än vad jag ger sken av o va, och att jag inte tar vara på min smarthet o.s.v!
Haha dagens skämt d där, jag smart öööö skulle inte tro d! finns nog ingen som ä dummare än mig  när d kommer till skolan o tal o böcker osånt!
Sen drällde vi runt på stan, men nu har jag vart på stan 4 ggr utan o komma hem med någonting alls! sjuk?- jag skulle tro d ja!
Åkte o lämna tillbaks bilen förut, nytankad o lite städad :D
Då skulle dom bjuda på mat, PASTA va d, min första tanke va att säga tack men har redan ätit, men nee nu jävlar! så tugga svälj trevlig helg!

Hade obligatoriskt Ester-mys oxå, man blir alltid på bra humör när man har henne runt sig! och det va precis vad jag behövde efter maten idag!!  Lärde henne o ha tungan ute på hakan oxå.. ooops, men ojj va söt hon är alltså! Mamma blev lite sur på mig, Konstigt haha!

Stackars mamma o s-o kmr inte få d lätt när jag lär henne alla små bus jag kan, Moahaha...

Sitter o letar efter ngn som vill m mig på kanske bio idag, skulle vilja ha med en viss person men va tyvärr upptagen idag*suck* så vi får se om jag lyckas lura med ngn annan el om ja blir hemma(som vanligt :,( )

Sitter o funderar inför morgondagens "uppgift" men kom på att om jag hoppar över o ringa så slipper jag allt  d där som jag inte har ngn som helst lust med alls! fast sammtidigt vill ja va klok, o göra som dom tycker och säger, fast det lockar inte det minsta just nu! jag går väll upp i tid o tänker igenom det då(plus antagligen några ggr inatt)!

Åhh så underbart bra!!Like it, LOVE it, hate it, whatever just enjoy it!

Herregud vilken dag!

Upp tidigt som fään, tvätta flera maskiner, va trött o helt degig o när ja skulle hälla i tvättmedlet hällde jag d i sköljmedel*suck* så jag fick ställa mig o knåpa ut den där jävla hållaren o skura! Men nu jäklar har ja tvättat bort allt.
Va o handla m pappi förut, stressad va bara förnamnet -inte jag alltså! Räcer pappa el vad ;)
Hem packa upp, packa in oss i bilen sen mot momo o göra bergvik! men oj va d va tråkigt, så d blev ikea istället!
Duschdrapperit fanns inte, såklart. så det fick bli ett provisoriskt under tiden.
Mina sånadära "hängKrukor" fanns heller inte, men plocka på mig lite doftljus som alltid när ja är på ikea.
Men jag går ALDRIG mer på ikea när d regnar o är lönhelg, Helvette va jobbigt o trångt d va, lukta surt gjorde d av en hel del folk som hade blöta kläder, o uäck va äklitt!!

Tänkte jag skulle se på en film när jag kom hem(alltså sova lite:P) men såg att Maria ville ha skjuts t Equality line och köra henne dit är d minsta ja kunde göra efter allt kul hon tagit m mig på.. hämtade upp henne o släppte av henne, när ja skulle svänga in mot Norrstrand ringer d, knappt så ja hör eftersom ja o Molla har disco i bilen. d va Tess som ringde o bara- Maria har glömt sin mob hemma, ja skratta lite o vände mot Hammarö igen körde henne hem o tillbaks (igen:P) hon försökte ge mig pengar men jag sa att om hon inte stoppa ner den igen så skulle ja släppa av henne, nog första gången ngn tagit ngt av mina "hot" på allvar ;)
Jag har ju alltid klagat över att ja inte hittar ute på Hammarö, tkr d är rena rama djungeln m alla konstiga fiskvägar o allt va d är! så jag tror M kanske gjorde d lite m flit för att ja ska lära mig hitta*asg*
Så nu hittar ja dit i sömnen! kan ju va bra eftersom ja ska försöka hänga därute nu i veckan, ska bara hitta ngn som vill följa m o orkar va där längre än 2 min o sen tkr att d är tråkigt!

Ångrar lite att jag inte drog hem t Milla, men d kmr väl fler helger!?
så d blir en lång dusch nu sen krypa ner i soffan  med min alldeles jätte skendräktiga Molla, snacka om jobbig hon ä nu faktiskt! ska ta til mig d Maud sa o pröva d NÚ!

Fick förresten en skitrolig kommentar från en...
-Det är ju lättare att få tag i Usama BinLadin än o få tag i dig! haha d tyckte ja va kul!
Fast jag tkr jag ä väldigt lätt o få tag i, sover ju t.o.m. nästan m telefonen i örat! Om man VILL och ORKAR svara är en helt annan sak;) men då äre bara o skicka ett sms så svarar ja!
Fast ja o M kom iof fram till att våra tel är dumma, mystiskt" fast ja tror d är tre som busar m oss ja!!!

Natti nattis!
Puss

Usch va trökigt da!

Idag är alla tråkiga tkr jag, väldigt väldigt tråkiga faktiskt! Men ja får väl dra ut imorn istället da!
Bokade in mig på tvättstugan 7 imornbitti! Så d är väl d enda positiva m att ja inte gick ut idag, då får ja ju rena kläder;)
S-O plockade upp mig förut så jag fick bilen, han plockade även bort barnstolen och d tackar ja för, fast nu är d ju ingen "sport" o köra bilen längre för nu ser ja nästan lite väl bra vart ja kör haha! Men det va underhållning när han skulle under sätet på bilen o ta bort ngt typ bälte el va d va, jag skratta så ja grina, såå jäkla kul!
Jag fick plocka kycklingen(nej pucko, den va grillad!!) åt han oxå eftersom han tycker d är äckligt m ben, blev bästis m katten/dinosaurien då oxå:P
Senare kom mamma o Essie hem och jag passade på o mysa som bara den m lillan, fick henne o skratta riktigt mkt idag, dom som vart m förr förstår vad jag säger när jag säger att hon är totalt humorbefriad, extremt svårflörtad liten tjej d där! men uu vad jag älskar henne ändå!
Vi tog en kryptur på gräsmattan, japp storasyster stog oxå på alla fyra o kröp runt o jagade henne! stackars mammas o s-o:s grannar! dom måste tro att jag är ännu knäppare än vad jag egentligen är!
Mamma upptäckte att jag gått ner mkt i vikt o påpekade detta, o när hon säger d så kanske man skulle göra ngt åt saken!?

Älskar denna lilla "unge" otroligt mkt!!!

Nu är det dags o sortera tvätten för jag gissar på att jag inte är så sögen på det imornbitti!
Hade planerat o gå upp, gå ner o slänga i allt o sen besöka sängen igen!
Måste hinna t ikea imorn oxå, har ju inte köpt ngt duschdrapperi än så d är vatten i hela badrummet när jag ä i farten, och eftersom ja är petig m vad d blir så har ja inte köpt ngt än, har tittat ut ett men d är lite dyrt men d ska ja ha ändå!!

Ne mkt snack liten verksta igen!!

Go nattis!!
Puss

Yes!!

Va iväg till sjukan imorse för ett kanske Sista ultraljud! Och allt såg superbra ut, så jag slipper gå dit(till just den mottogningen) igen, förhoppningsvis aldrig någonsin mer! Känns ju inte helt fel d! :D så nu är jag lycklig o vill ut på ngt kul ikväll, men uuu va alla är tråkiga!
-neeeej ja orkar inte! Hepp men skiit it da! Jag ska iaf ut, ska bara hitta ngn som oxå ska ut först!

Får bilen idag oxå, Me like!

Verkar som jag har en riktigt bra dag idag!!
Pengar har jag oxå fått idag, fast dom är iof redan slut kan man säga *suck* mina planer på o bli snuskigt rik verkar inte gå så bra just nu!

Hare gött!!


Inte bra!

Vakna alldels för sent imorse men kom iväg i god tid ändå:P Skulle på "möte" idag... Oj oj oj säger ja bara!
Det va blodtryckstagning(bl.a) idag, förra vecka hade jag ett lite för högt tryck, men idag hade jag ett aldels för lågt tryck, hon tog trycket precis när jag satte mig oxå för att se om d sjönk ytterliggare då, och såklart att d gjorde! skulle va försiktig m det jag gjorde eftersom jag lätt kunde "tappa kontrollen o falla ihop" det kändes ju väldigt säkert o bra o höra! men d va ingen fara OM ja ändar läget NU! och det ska jag.. blev "hotad" med en sak och det funkar kan jag lova, iaf idag.. det är det sista jag vill, och kan inte tänka mig o göra det någonsin igen!! och ska inte behöva göra det heller! Har till Månd på mig o få upp lite tryck m.m annars vet jag vad som händer! :,(


Va arg så det gick fort när jag cykla hem kan ja säga!!
åkte m Maria t stallet och har vart där o myst hela eftermiddan o nu blir det supersize vs. superskinny, sen drar jag mig mot sängen ja..

Puss puss!! 

Lova mig en sak!Om jag blir sånhär så
SKJUT MIG!
Lova mig d är du snäll!!!(hitta förresten en LITEN tjej som gjort parodi på henne, så jäkla bra!!)

Va ska man skriva som rubrik idag da?

Sitter o myser m världens bästa Mollie o soffan nu, har vart m Tess o Laura till Hammarö idag, jäklarns så schnyggt!
Perfect match där!
Nu ska ja bjuda upp dammsugaren på en dans, för NÅGON har haft ut hela kattlådan, tur för Frasse att jag gjorde rent den imorse innan ja gick!!
Sen har jag fortfarande torrfoder i köket efter att jag på ngt sätt lyckades få hål på påsen imorse.. Bra där!!
Skulle behöva ha date m tvättstugan idag oxå men den va bokad, oj så synd da!

nee mkt snack liten verkstad här!

...

Har sovit typ halva dagen idag. men jag kom iaf upp o ringde till Mag-tarm mott. Jag skulle ringa dom på tis igen, men innan d skulle jag ändra medicinerna! Öka tabl, som sänker immunförsvaret(så är ni sjuka, SNÄLLA titta inte på mig:P om ni inte bara ä förkylda, d kan ja ta!) och sen börja m kortison! inget val hade jag där!
Så nu ska ja börja m dom(snart) och sen skulle jag vila typ!

Va på bio nu ikväll, såg änglar och demoner! riktigt bra film, såg Da Vinci koden i förmiddags och ville se den andra så så fick det bli;)
Fasst våra platser fanns inte kvar då köön va så sjukt lång så vi hann inte fram till kl 5 så dom släpptes! volket innebar att vi fick platser på andra raden, jag blev skitsnurrig när allt rörde sig fort*fniss* inte alla som blir åksjuka av o gå på bio!
Men jag kan verkligen rekommendera den!

Ska faktiskt gå o lägga mig nu, är otroligt trött, har ju bara sovit 16 timmar sen igår :S
Imorn står det stall på mitt schema :D
Och lilla mammi hjälper mig o tar ut Mollie! Perfekt d!


Natti Natti!!
Kram

Precis så..


Precis såhär pigg ä ja nu! ;)
Nu jäklar ska ja upp o ringa i TID imorn! så jag ska bara komma ihåg o ställa klockan tidigt så jag inte sover förbi,
brukar vakna några ggr mellan 3-8 men bara för d så gör jag väl inte d imorn!
jäjä..

Funderar på o gå o sova nu, el om ja ska titta på en film, men sittandes denna gången! :P

Ska iaf ta en prommenix m Mollan nu<3

Tröttis

Jag vaknade av ett sms från Linda imorse, jag skulle ju ringa mag-tarm så d va nog tur! men jag va så säker på att dom hade tel tid till 10, men NEEEJ DA!
09:31 ringde jag, då hade dom ju bara tel tid till halv! Surt som f*n, bara o gå upp i tid imorn d!! För nu måste jag verkligen få tummen ur o ta tag i det här!
satt o  slappa riktigt länge, sen drog ja mig t stan och träffade Linda!
Gick o drällde o skratta lite o hade d allmänt gött! Måndagstradition d Linda... el va säger du!?


Nu ska jag SOVA en sväng, är trött o har ont i "musklerna", ska ställa klockan bara så ja inte sover bort hela eftermiddan!
Sen ska jag ta en riktigt långis m Mollan!

Kram o hej!


Bilder i massa!

 Det är viktigt att vila upp sig innan kalaset!

Hästen hon fick av mig :D såklart att d blev en häst!


Barnkalas!!

Jag borde verkligen göra mig iordning nu, men jag saknar motivationen helt o är sjukt trött! Har haft en helvettes natt men Molla har märkt det o inte lämnat min sida (under täcket) en enda gång, inte ens nu låter hon mig va! ligger uppkrupen bredvid mig här i soffan! kan va ett tecken på att jag är på g o bli sjuk, hon brukar bli sån innan jag blir sjuk, inte så konstigt om ja blir sjuk eftersom ja pussat på en väldigt snorii skitunge:P


Idag har nämligen Essie sitt första kalas :D hade d inte vart hon som hade kalas så hade jag antagligen stannat hemma(så kul känner ja mig idag) men klart ja inte kan missa smulans kalas! Kommer m en bildbomb ikväll!!!


Ester alldeles nyfödd!! och jag alldeles jättestolt :P
   
Japp hon har orangea och rosa byxor(INTE ja som valt kläder där inte)

Sin fina napp hon fått av mig ;)

Jag gillar!

Kom hem och satte mig o alla djuren i soffan(mollie under täcket såklart) o tittade på tv! Trodde jag..
men vaknade visst av att d ringde.. så mkt blev d med den intesovaisoffanidagoxå dagen!
D va Maria som ringde o fråga om ja ville m ut t stallet, och ALLTID!

Blev en sk. skrittur ute! Jag på Diva o M på Contendra.. men ojj, ngn fatta visst galopp:P fast inte mig emot!
Andra galoppen tyckte jag att dom framför hade väldigt lååånga ben o d gick fort för mig o lilla Diva, busade till d lite gjorde D oxå, Precis vad jag behövde!!! <3

In i ridhuset, trava runt lite på Diva och tänka på bena HELA tiden! D börjar bli resultat :D Wohooo!
hästbyte m Maria, pyssla iordning den hästen o göra iordning Laura(för övrigt en helt underbar häst) skulle sitta lite på henne idag, tänkte även här på bena precis varje sekund, men då kommer kutryggen o händerna(vinklar o låser dom på ngt konstigt sätt:S) fram (m.m) men jag tar en sak i taget o nu äre bena och händerna! va totalt slut efter 2 min på lilla L, men men What to do! (och M jag vet precis vad du tänker nu:P, men jag hade gjort "läxan" idag :P)

Hände massa saker innan jag kom hem, haha..
inget jag tänker skriva här... men Sara-humor på hög nivå! hahhahaha

Nu ska ja hoppa in i duschen, dra på en film ta ngt o tugga på och antagligen somna framför filmen!


superduper mega tack för en toppenkväll Maria! Precis vad jag behövde d<3


Puss hej!

Lördag!

Happ då va d helt plötsigt Lörd då, har fått massa gjort idag, Pappa hämtade mig 9 och vi drog iväg o letade träd till grannen(i Svedenäs) efter d drog vi till sommarlagret och jysk! han skulle tydligen ha nya utemöbler(-IGEN)
Sen följde jag m när han skulle handla! Blev tre persikor rikare! inget som lockade!
Mår fortfarande äckigt illa, men d är bara o ignorera! det går snart över  om jag fortsätter m hemläxan d.v.s!  fast d är inte så gör lockande o göra den kan ja säga, speciellt inte nu när jag fått riktigt mkt resultat! men d är faan inte värt d asså!
Börjar dessutom tappa sjukt mkt hår nu så nu är d skärpning som gäller! O hör sen!
Kanske skulle hyra in mig hos ngn i en vecka o få sällskap! Blir lättare m sällskap!.. höhöhö!

Ska ta en sväng till lill-syrran nu iaf, fick bilen förut! Sen kan ja ha Molla i trädgården o d är gött!
Synd att hon inte får bada bara :(
Tror ja tar en sväng o pussar på Chanel innan ja åker ngnstans! <3
Puss hej

Booring!

Brukar du komma i tid: I princip alltid i för god tid
Vad hade du i din mun senast: snus
När mår du bra: När ja är i stallet, och m alla underbaringar!
Hur känner du dig nu: Illamående och trött på mig sj
Kan du laga mat: Ja, men vill ä en annan sak!
Vad pluggar du: Förhoppningsvis snart sjuksköterska/socionom
Vad tycker du om fötter: Uuuu TA BORT! NU
Är du smart: visst vettu
Vad har du på dig: Stoor t-shirt
Är du aktiv i skolan: Inte direkt för tillfället, men annars så kan jag chocka mig sj!
Vad saknar du: Oj, mkt d!
Hade du en bra kväll igår: Nej verkligen inte, men med lite uppmuntring så "överlevde" ja ;)
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe m. lite laktosfri minimjölk!
Vad ska du göra i sommar:  SLUTA misshandla min kropp!!!!
Är du nöjd med ditt liv: Ja och Nej! har världens bästa runt mig, men mig sj vette fan asså!
Vad vill du jobba som:  inom vård m barn!
Har du tråkigt just nu: Som fään, annars hade jag inte gjort detta
Vad gör livet värt att leva: Alla mina underbara vänner!
Vad i livet ångrar du: Oj, listan kan göras jäklitt lång den!!
Är du musikalisk: haha
Vad lyssnar du på för musik: Allt o lite till
Är du bortskämd: jupp! men jag jobbar ändå för det jag får!
Är du trött: Alltid
Vad gör du imorgon: Letar träd :P

Din första
Operation: Sätta in en "slang" i halsen. (CVK)
Första piercingen: Naveln
Första bästa vän: Sara E
Första priset: 4 biljetter till Skara sommarland!
Första sporten du började på: Fotboll(ja, jag som ä bollrädd, men så ärre)
Första husdjuret: Katt
Första semestern: Garanterat till min farsmors systers stuga på kusten!
Första kärleken: hihi..

Favoriter:
Filmer:  Sunes sommar is the shit!
Tvprogram: Sex and the city, Greys, Desperate, o.s.v.
Musik: Svåårt
Drink: Allt går ner..
Kroppsdel (på kille): Händerna<3
Sport: Ridning
Plagg: Klännig
Skola: Vet inte än!
Bok: Just precis nu ä favoriten Jätten i spegeln!

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Ska du: Kanske sova!
Lyssnar du på: tv:n
Väntar du : Att jag ska komma på vad jag vill m ALLT
Tittar du på: Tv:n o datorn

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögona
Kramar eller kyssar: Både och
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Armar! STORA ska dom va!


Lite onödig info om mig!
Hoppas du memorerat d riktigt noga :P

Satan så tråkigt!

Wohooo fre kväll...
-och jag sitter hemma i myskläder o har pisströkigt!
Vill ut m girlsen idag, men nej nej...
Och i veckan är dom borta hela högen, får väl bli o sitta o uggla hemma då oxå..
OM jag inte kan lura m ngn ut ;) ngn som ä sugen?

Har sovit mig igenom hela dagen idag, uu så gött d va.
så nu har jag sovit ut för resten av året!
Me like!


Fick ensåndära känsla av att jag längtar till hösten, jag som inte ens gillar hösten!
Skumt d där, men d är så jäkla mysigt o rida i skogen på hösten(när solen ä framme)

Mysig höstbild på en av kusinerna-Adam(som ä lite större nu, ska börja 1:an nu t hösten)
Man ska ju inte favorisera, men Adam och Maja är dom kusinerna som jag ä närmast!
Speciellt Adam, vi är sjukt lika i sättet o allt! (intresseklubben antecknar flitigt)

Vem  har förresten tagit mina vinglas?
el snarare vart har jag lagt dom?
Blir inte gör förvånad om dom åkte m till tippen, för dom låg i en kartong o nu är dom väck!
ALLA :,( o d va inte lite ja hade*snyfft*


Förrseten...
bara måste berätta ngt riktigt jävla kul!!!
Tittade runt lite på FB förut och vem hade d om inte allas älskling(-not)  Linda Larsell!
 På hennes gilla att göra så stog d att hon gillar att ha sex(vem gör d inte?).. men tack du för den upplysningen!
jag antecknar d nu!
Brast ut i gapskratt.. humor!
Sen tittade jag på hennes bilder när hon hoppar sin häst!
Lyft på rava säger ja bara!
Jag skulle ALDRIG läggas upp bilder på mig när d ser ut så!
Nu är ska inte jag öppna käften när det gäller d här med sits o ridn!
MEN jag går inte runt o tror att jag ä ngn jäkla stjärna, jag vet mina brister o vet absolut att jag inte rider bra!
Men vissa verkar ´leva i sin egna lilla bubbla!
undra när dom ta hål på den o titta ut i verkligheten!?
Men jag fick mig ett riktigt gött skratt iaf!
(och nu är jag beredd på påhopp, men jag står fast vid min sak!)

Nej långpromenad väntar! Måste bränna lite fett här nu!!


Puss o Kramar

Va vare jag sa...

Tänk så väl jag känner min kropp nu, lite sömn gjorde susen!
Är bara görtrött i kroppen men d onda är i princip borta:D
och febern förvinner snart den oxå, el ja "febern" obefintlig temp skulle ja vilja påstå!
Men jag gör nog smartas i o låta bli o gå ut idag, tror ja iaf!
Känner så precis nu, men man kanske ångrar sig!?
fast ja tkr iof att jag misshandlat min kropp färdigt nu så d är kanske dags för lite ändring där.

Nu ska jag ta en mysig promenix m Mollan!


Tack alla underbaringar för att ni finns! <3
Tror nog ni vet sj vilka ni är!
Puss på er!!Klag och lite mer klag!

har så fruktansvärt ont i magen så jag tror ja avlider snart..
Ont så ja ä helt svett o skakar(o snart rinner tårarna) , febern bara stiger o ja vill inte va m mer nu!
Tänk om ja bara kunde somna nu*önskar*

Ska iaf ge upp datorn nu o hoppas på att allt försvinner!

Min skrutt

Världens bästa lill-syrra fyller hela 1 år idag!


Älskar dig smulan!!!

Skit!

Nu vill jag bara somna och aldrig mer vakna! (inte än på flera flera timmar iaf)
Ungefär så bra har det gått idag!
Så god natt på en stund!
Stänger mig ute från omvärlden nu ett litet tag!Schnyggt


Mina älsklingar
Har saknat Ronja ngt otroligt mkt den senaste tiden! :,(
Min lilla skrutt....

Det va väldigt välbehövligt!

vaknde till liv för ett litet tag sen, kollade på klockan och ooops, jag hade visst somnat vid filmen! i hela 4 timmar, kände först helvette.. men nu slapp jag ju planera in ngt för dagen, d löste jag på ett enkelt sätt ändå!

Har vart ännu duktigare idag.. jäpp sörru ;)

jag vill verkligen inte åka till ..... imorn, men antar att jag måste.
Jag kmr få höra en hel del, o d är inget jag är gör sugen på, men som sagt... lika bra o gå nu, för i jag kmr inte undan ändå!
men jag har ett trick jag ska ta till iaf, då blir d kanske inte helt lika surt!

Men jag håller en tumme för att jag slipper ta blodtryck och puls, men vet nog redan svaret där!
och d är ingen idé o tjafsa, bara jag som förlorar på d i längden ändå!
Jaja...

Time to sleep;)
snart iaf!


Jag är nästan smart ju!

Gjorde en riktigt bra upptäckt imorse!
Smart.... ni skulle bara veta.

Tänkte ha en date m tvättstugan idag, roligt-nää. men behövligt!
Har ingen lust o göra ngt idag, fast en ridtur på Harry el Lucky hade inte vart helt fel.
Vi planerade in onsdags tradition idag igen, men jag är så sjukt otaggad och har ingen som helst lust, ingen ork heller för den delen!
Ont i huve o klen i kroppen(klenare än vanligt- ja d går o va d!) Oroar mig för mkt för imorn!
Vill inte, men MÅSTE!
HAr bestämmt mig för o "busa" inför imorn iaf, d är jag bra på!

Dags o ta tag i dagen kanske!?

Yes!

Idag har jag vart riktigt duktig*klappar mig sj på axeln*
Blir glad när jag har sånnahär bra dagar, gärna fler sånna tack!

Nu ska jag göra ngt ska jag göra ngt som jag velat göra sen 8!
-SOVA!
Ska bara träna o fixa lite innan
!

En fundering!

Dehär med svininfluensan(som jag tkr är VÄLDIGT tjatigt)
Läser lite news nu o försöker hänga med lite i vad som händer i världen utaför!
Läser att alla svenskar ska vaccinera sig!
innebär d att jag oxå måste göra d då?
Känner redan hur paniken kommer krypandes!
Eller slipper ja? el vadå, nu är ja sådär borta igen!
Läste precis Nu oxå att personer med kroniska sjukdomar behandlas först, Altså JAG...

Fy o usch!
Men jag får väl kräva lite embla innan(A) d är jag o barna  :P
(t.o.m. värre än barna ibland)

Vem känner sig manad o för lite underhållning o en krossad hand?

Jag är ju totalt livsfarlig!

Cyklade iväg till Linda förut, höll mob vid ena örat o den andra handen va på styret. De va en bil som parkerat VÄLDIGT dumt (Tkr jag) sen kom d en annan(nähää, kom d en bil på vägen-Konstigt) och d va TVÅ a-brunnar ivägen för mig så jag vinglade o körde slalom mellan brunnarna så jag va typ 2 cm från o smälla m bilen! Farligare på cykeln än i bilen...

Har ensåndär fix idé att jag INTE får gå på A-brunnar, det har jag aldrig gjort. antagligen är det för att min mor alltid har sagt att ja inte ska gå på dom.. hihi!

Jag har ju vart skitnervig(o ät fortfarande) o av ngn anledning så kollade ja i kalendern o hade ju tagit helt fel på dag, skitapa, detta innebär ju att jag måste gå runt o oroa mig i en hel jävla dag extra. men ska man se d positivt så kanske jag hinner "busa" lite innan d :P bara dumt o göra d eftersom d genomskådas redan nästa gång ja ska dit(OM ja nu behöver dit mer*hoppas* fast d kan ja egentligen ränka ut svaret m röva)

Linda du är BÄST, d vet du hoppas ja! ! !

Puss på dig<3


Ont!

Idag blir d ett såntdär jobbigt inlägg från mig till er :P

Har så ont i kroppen, känns som den är gjord av bly oxå, allt går görsakta o de känns lite som jag har åkt virvelvinden några ggr! usch.. Me not like :(

Väntar på att Maria ska höra av sig, men lika svårfångad som vanligt!
Hon har post till mig som ja ska få, sen ville hon tydligen träffa mig, Ok da hon får väl d då;)
Men jag vill ju egentligen va m Linda på hennes jobb idag, vi träffas ju f*an aldrig nu för tiden. så om inte M hör av sig innan 5 så trotsar jag min sega kropp o sätter mig på cykeln till Linda!

Sitter o tittar på Top Model nu, d är ju super för självförtroendet d! eller inte, men d är ju sjut bra så ja bara måste.

Neej nu får M att ta o komma hit.
Tar en promenix m Molla under tiden!


Så jäklans coolt!Så coolt alltså!
Jag är och har alltid varit ett stort fan av Michael, kan i princip alla hans låtar utantill.
Såklart drar ja igång m mina dance mooves oxå ;)

Tänk om man kunde gett MJ såhär mkt  "kärlek" (fel ord, men ni fattar)
 när han levde oxå, istället för massa skit o påhopp!
Men nu är det försent :,(

Ett kliv fram idag!

Har ikväll tagit ett steg framåt ikväll. Tror dock att jag gjorde personen väldigt fundersam, d va inte meningen alls d. men d är svårt, det vet jag mkt väl om!
Känns helt OK, nästan skönt på ngt sätt!

Kortet på Frasse när han "ler" el vad han nu försöker sig på har fått många kommentarer idag, fick en order från Fatima och ska tänka lite mer på den!
Sen har Linda lagt upp den i sin blogg o hon fick tydligen många roliga kommentarer. vilken sköningkatt jag har fått tag i alltså.
Sen sa Fatima ngt som jag inte sett sj.
-men han har ju ett hjärta på tassen
Jag bara vaarå?
Sen tittade vi o visst fasiken är det ett hjärta han har på tassen, ska fixa kort på d imorn, verkligen freent!


Nu är d dags o rycka upp sig bara, ska faktiskt försöka mig på en bra bok!

Har lite svårt m koncentrationen när ja läser*fniss*

Sov sött!


Börjar bli dags att bestämma sig snart!

Har tänkt massor dom senaste dagarna på vad jag vill "bli"..!
D är inte lätt de, vill så mkt ja! Fast bättre de än ingenting;)

"står mellan":
Barnsjuksköterksa(men klarar ja av o se svårt sjuka barn varje dag???)
Barnmorska(vill gärna ha fött mina egna innan isåfall)
Barnpsykolog/kurator(är ju mer än lyssnare)
Frisör och Nagelechnolog(tkr ju d är skitkul o pyssla)
Valet är svårt!

Har ju pratat länge om barnsjuksköterska, men klarar jag verkligen av det?
Då har vi ju barnmorska, vill ju jobba inom vården. Tkr d är görinteressant (Så länge d inte  handlar om mig)

Ja jag vet inte....!
men börjar bli dags nu, börjar ju nästan bli gammal.
Jag behöver lite hjälp o tips här!

Vad tror du jag skulle passa som???

jasså du!

Jag har fått höra att jag inte pratar om mitt privatliv i bloggen! Öö What?
Jag tycker jag är väldigt personlig ja, el jaa... visst Finns det saker i mitt liv som jag valt att inte skriva ngt om!
Tkr inte att ngn som inte vet vem jag är har ngt med det o göra!
Sen har jag inte accepterat d helt sj än heller, utan många dagar förnekar jag d!
Men vem vet en dag kanske jag kan stå för d och acceptera läget...
Fasst vägen dit är nog lång med mkt upp o nerförsbackar. kanske skulle börja med o berätta för folk runt mig, men nej d tar nog tid det oxå! Sen är jag ingen person som går o berättar hur läget är..
El va säger ni? :P
Oj oj oj.. finns många som sagt d till mig, endel har t.o.m "gett upp hoppet" på mig! Moahaha!
Fast lite "hintar" finns d att!
Alla kommer bli görchockade om jag säger som läget är och antagligen INTE tro på mig, med tanke på hur jag ser ut!
Men d finns på papper :(
Såå är jag inte tillräckligt "personlig" i bloggen så ge faan i o läs då!

Like it, Love it, Hate it,  Whatever, Just enyoy it!

Varför bloggar man egentligen, den frågan ställde vi(jag, mammi o Fatima) förut! hmmm.. ja varför bloggar ja?? kanske för o avreagera mig lite, och japp d funkar!Ska ut o ta en långprommenix i regnet m lilla Molla mus nu, d luktar så gott när d regnar på sommaren! el njaa inte gott, men Sommar!


Jag ska resa bort den 6-9 Aug(om jag nu "får" d bestämms på ons d)
Finns d ngn som skulle vilja ta sig an Pirayan?? :P


 


Vaarmt värre!

Det är inte skönt o vakna när d är hurdaelva grader i lägenheten! Nu står alla fönster öppna och jag hoppas på o få in lite luft. Väntar på att Mamma o Fatima ska komma,  men d där med att vi kommer halv 11 visste jag redan hur d skulle blie :P lite svårt o passa tider där! HAHA!

Idag kommer nog va en skittråkig dag, vill åka o bada, men med vem? alla jobbar o sliter i värmen! Men jag sitter här o klagar över att ingen vill m o bada*illa*
Kanske tar en tur sj, vi får se. Man kan ju tydligen bada i sundsta nu igen, J*vliitt ofrääscht ställe, men jag vill inte åka iväg ngnstans sj!
Ååhh jag är sååå nervös, och jag avskyr den känslan. gaaaah...

Ne nu får dom att ta o hitta hit! Dålig på o vänta?
- ooo ja!

Jag är:

Hoppsugen(ridsugen överhuve taget)
Trött på feber o sjukhus!
Väldigt glad och nere på samma gång
Lycklig över hur allt blir!!
Myssjuk
och massa massa mera....

Oops!

Jag måste verkligen ta d lite lugnare med solningen, min hud börjar trasa sönder sig, *morr* men d är helt mitt eget fel!
äsch da d försvinner snart;)
Idag har ja inte gjort ett dugg nyttigt, träffade lillsyrran förut en sväng!
Hon va på riktigt bushumör, men sammtidigt söt o goo, Mollie låg på golvet o Essie klappade henne(hon kan klappa försiktigt nu) sen böjer sig Essie fram o pussar Mollie på huvet, Faaaan va sött!
Jag frågade om ja fick en puss, men hon va snål på dom idag, men jag snodde några ändå!

Gick ut på balkongen förut o skulle andas lite, då fick jag en bit balkong i huvet.. Ajj typ.
faan ska man dö när man går ut på sin egna balkong?

Funderar lite här ikväll, ska jag förlåta el skita i personen helt?
Det har utdelats många chanser nu till personen o jag vet inte om ja orkar m all svartsjuka längre!


Ska ta en snabbducsh o sen bara va(precis som hela dagen annars)

Imorn kommer mammi o Fatima hit o kollar läget, tänkte att jag skulle lura med dom ner i tvättstugan o exprementera(heter d så?) lite med knappar o sånt! Det är ngt jag är riktigt bra på!

Tryck inte där
-var då där?*trycker*


 


Bilder!

 

Denhär inbjudan fick ja på posten i fre! Visst är hon väl söt<3Det är ju bra att ngn har full fokus på vägen när man åker bil eftersom matte roar sig med o ta kort!


Avslutar med den abelut roligaste bilden jag sett på läng!
Skrattar lika mkt varje gång ja tittar på den! HUMOR!!

*asg*


 


Kommer ni ihåg?


Jag tyckte tippen va skitbra! Morgan har t.o.m suttit i mitt knä :P han snubbla på mariebergsskogen o satte sig i mitt knä!

Nostalgi!!!! Jag va lite av en barnprogramsexpert när jag va liten o missa inte bolibompa en enda gång;)


Go morron!

Vakna av att en hund stog rkat över huvet på mig imorse, haha blev skiträdd först, men sen låg vi o myste länge. Finns nog inge goare än en myssjuk hund på morgonen! el joo d finns d ju, hihi!

Undra vad man ska hitta på för kul idag då, tror att d får bli en lugn dag! Har fortfarande feber, men den har iaf stannat nu och går inte upp iaf! d är väldigt skönt, men jag blir så jäkla seg(are) o tung i kroppen!

Måste forska i om jag ska lämna tillbaks bilen idag el om d va jag som skulle besiktia den imorn, är inte görsugen på o göra d! Haha!

Nu får d bli ännu mer mystime med Mollan!


Söta


Hhi så söta!

Har fått klipp från Annika oxå så nu ler jag å är inte helt lika bitterfittig längre;)

Surt o lite kul!

Tjejerna i Stockholm hör av sig! Väldigt svårt o förstå vad några försöker o säga! Men dom verkar ha kul! Tur o få prata med dom! Känner mig som värsta bitterfittan nu ikväll! Sitter o surar för mig sj och stör mig på allt o lite till!
Jag är mest sur på mig sj, varför skulle jag? onödigt! skit skit skit!

Börjar gå in i en down period nu, men jag ska bara stanna där ikväll tänkte ja.
 Allt känns vääldigt hopplöst o omöjligt!  men d kanske bara är ikväll ja känner såhär! hoppas d iaf!

vill ha ngn o mysa o prata med ikväll men ingen är hemma :( Tur att man hört lite från Sthlm som sagt så jag har fått le o skratta lite iaf!
Ska ut på ons*längtar*
Onsdagar Is the new shit, and i LOVE it!!

Imorn blir d kanske filmkväll med brudsen*hoppas* bara jag inte har feber fortfarande, den har stigit igen*suck*
Börjar bli väldigt rädd för att d snart ä dags för ett besök till Avd. 9 har ju lärt mig känna igen allt nu! :(

Ne d va jävlar så negativ jag är nu!
Ska nog kolla om ja hittar ngt roligt klipp o skratta lite åt;)

/Bitterfittan!

Så tråkigt!

Det här är den absolut tråkigaste lördan på evigheter! Ingen som vill hitta på ngt heller, alla är upptagna med sitt egna!
t.o.m djuren är hur osociala som helst, dom tkr nog att jag är väldigt tråkig som sitter här iof!
Fick en en superrolig bild på Frasse förut som kmr upp ikväll el ngn annan dag snart! jag skratta så jag grina!
OK nu är jag väldigt övertrött, men d va så jäkla kul så ja dog nästan! Vilken skön liten misse man har!!

Mollie verkar inte bli ngt bättre så d får bli en tripp t vet på mån igen, OM d nu inte blir ngn bättring tills d!
Vi ska ut o springa nu iaf, el så tar vi en "cykelpromenad" , har lovat mig sj o få benmuskler! andra behöver bygga upp dom jag behöver få dom! klen som en liten tändsticka i benen!
Så dags för lite träning(haha lycka till)

ne dags o röra på fläsket!!!!

Handling!

Har vart o handlat med momo nu på förmiddan, på 4 ställen :O, in där o in där, vänta jag måste in där oxå, ungefär så lät d!
Nu blir det o utforska tvättstugan o kanske tvätta ngn maskin! har för mig att d va ledigt!
Annars blir d filmtajm! Har lånat lite mer morden i midsummer av mormor!

Annars händer precis inget skoj idag, hade ju gärna vart m till Stockholm men nu är läget som d är! Jaja!
Jag är ännu gladre nu än va jag va sist! 
1 more down 5 to go :D


Låt mig va!

Har bråkat o pratat med en hela natten, så jävla avungsjuk o en sån jävla bebis!
 Men nu vet jag fan hur det funkar m han!
Han kan ha sitt perfekta liv för sig sj nu, jag vill INTE va en del av det, och för att göra det hela ännu enklare s¨tog han bort mig som vän på Facebook, men skickade en ny förfrågan imorse!
Mes sorry där jag vet vart nu hur du är, och d är inte min typ av person över huve taget!
Så jag blockerade personen både från msn och FB(moget el hur! -Nej d är det inte men jag orkar inte)
Nu återstår d bara o se om man tvingas byta mobnr el om han fattar att nu är d som d är o bara o gå vidare!
Orkar inte med svartsjuka! El joo d gör jag!
MEN inte den här typen av svartsjuka!!!

Ha en superbra liv där borta i V!
För hos mig har du brännt dina chanser för sista gången!

Jag vill, jag kan, jag ska!

Jag måste göra ngn ändring med dehär nu! trivs inte som läget är nu, och jag kan göra ngt åt saken, och det ska jag!
Men jag vet konsekvenserna o frågar mig om det är värt det, men JA d är det nog fan!
Fast det är vad jag kännt dom senaste dagarna, man kan ju hoppas på att jag är lite vettigare o klokare imorn(idag)!


Nu ska ja bara tjöta klart m allt folk sen blir d o sova!!

Sova vore inte helt fel nu!

Jag borde nog sova nu, är helt sluut, hur man nu kan va slut efter o ha gjort precis ingenting!?
Hoppas verkligen jag mår bättre imorn, men d tror jag nog. har fått feber nu ikväll igen o fryser som en liten gris :( får nog bli o gå o ta proverna till veckan redan, hade tänkt vänta, men lika bra o kolla upp det på en gång! Sen vet jag mkt väl om att jag måste ta prover direkt jag får feber, eftersom jag äter Azatioprin/immurel(För den som vet:P) så kan jag bli onödigt sjuk om jag får feber(tabl är till för o slå ut mitt immunförvar helt så jag inte blir sjuk så lätt i Chrons, men blir istället sjuk om jag tittar på ngn som nyser) Men jag slarvar lite med det där, men jag har ju klarat mig fint ändå ;)


Är jag inte klen o har spaghettikropp imorn så ska jag åka till Chanel o pussas o mysa läänge med henne!

Annars får d bli en liten tur till mormor o låna mer morden i midsummer filmer :D dom ä så jäkla bra!!


Nu ska jag mysa vidare med Frasse som ligger på mig! Mollie ligger i sängen hon tråkan :,( hade hellre haft henne brevid mig nu, hon ger mer värme o kärlek hon<3!Taget igår, men har precis samma plats idag!

Uäck!

Efter o ha tömt en redan helt tom magsäck(varsågod för informationen:P) nåra ggr så mår jag bra igen! :D
El ja, lite skakig o svag men annars mår jag fin fint. NEJ jag har inte magsjuka! Kan bli sånhär om ja slarvar med mat o sen äter en en hel Typ lunch, men jag lär mig såklart aldrig en läxa av det, men idag tror ja jag gjort d faktiskt!

ska nu ta en långpromenad med Mollie som tyvärr fått sova med mig i soffan idag! Va o hämtade bilen hos mamma förut oxå, d va riktigt jobbigt o köra men vill man så kan man!
Nu ska ja ut i regnet!

Ha en goo kväll!

Inte så bra va!? eller?

Det är inte så bra o ha feber, förbannat ont i magen, hög puls men sammtidigt lågt blodtryck eller?
Mår inte så gör gött iaf, orkar inte ens va inne vid datorn o då är d illa! Beronde som jag är!
Nu ska jag proppa i mig lite mer panodil o sysselsätta min hund!
Dags o gå ut igen, hoppas inte hon får ngt ryck o drar, då tappar jag henne och jag ligger på backen, är såå svag idag!
Sen ska jag sova ngn timme o må görgött när jag vaknar *önsketänkande*!


Älskert!

Jag verkligen ÄLSKAR denhär låten! Spelas om o om igen, så d dröjjer inte förens den är sönderspelad!Har vart med Maria till stallet ikväll, mysigt dä! Satt lite på Diva och lite på Niagara<3
Jäklar va det gick undan när I kom ut i stallet! så vi blev klara ganska fort ändå, men stackars Maria va helt slut! fast ja kunde inte riktigt hålla mig för skratt faktiskt*förlåt*haha.

Tog en snabbpromenad med Mollie i regnet när jag kom hem, gick runt Norrstrandsskolan och vilka minnen jag har därifrån, både positiva och negativa!
Man kanske skulle ta en sväng o hälsa på min gamla mentor!? dom andra skiter ja gött i faktiskt! HAr aldrig kommit överens med speciellt många lärare, men dom lärare jag gillat har jag kommit superbra överns med!
Mentorn jag hade på Norrstr, är en så underbar person så det finns inte! hon tyckte jag va hennes skyddsling och stöttade mig görbra under den tiden!
Fick förresten sms av en annan lärare jag haft, hon ville ses o fika! Kul men lite skumt! så vi ska snart ses o prata bort lite tid!

Nu väntar duschen på mig, sen väntar soffan och en film!

Natti natti!!
Pöss på er!!

Mina små djur!

D är aldrig kul när ens små måste t veterinären! Men det var en superbra veterinär!!!
Inget gör allvarligt så nu äre medicin t båda mina pärlor, men snart är dom bra igen :D
Frasse ska tillbaks o vaccinera sig igen om 1 månad, han sa inte ett ljud när hon stack honom och va görnyfiken och kollade noga in stället och veterinären :P han sa knappt ngt i buren heller, låg mest o sov! Vilken toppenkisse!

Nu ska jag alldeles snart åka o lämna tillbaks bilen! ut i regnet igen, bläää!
Skulle helst slippa d, men jag tror inte S-O är så sugen på o gå hem till Alster i regnet :P Har tankat åt han oxå! för mina allra sista kronor! Tackar min Far som lånade ut lite extra till vet. besöket, annars hade bara ett djur fått medicin och d är ju inte så bra!

Denhär månaden lever jag över mina tillgångar(el va man ska säga) shit jag har aldrig varit såhär pank som jag är nu! MEN snart är det pengar igen :P "bara" 13 dagar kvar för mig ;)
Det har löst sig förut så d löser sig väl nu med antar ja!
Leva på vatten har ja gjort förut lååång tid så d fixer sig :P hahaha neej så farligt är d faktiskt inte!!

Nu ska ja dra iväg o lämna bilen!

Hare gött i d fina vädret!Mina små djur med sina alldeles egna udda stilar <3

Ibland så!

HAr vart extremt effektiv nu på morgonen! Har gått en lååååång promenad m Mollan, fått bilen, hämtat buren på 4h, pussat "mina" pollar(lucky o Chanel) handlat OCH tankat! ibland är jag faktiskt snabb, Trot el ej!
Fasst när jag skulle åka hem så åkte ja till Färjestad, parkerade och packade ur alla grejjer plus hund ur bilen och släpade bort allt till lägenheten, MEN den va ju tom! Konstigt elhur! D va bara o vända och gå till bilen igen, tungt som fan va d oxå så jag muttra lite men tyckte sammtidigt att d va lite småkul!

Så jag tror nog att jag ska vila ögona(som fafa säger) lite o dra på tv och antagligen somna till den en liten stund! Alldeles för lite sömn denna v! Har redan ställt kl så jag kommer i tid t veteriinären!


Senare idag ska jag (när jag hinner) lägga upp bilder på FB från igår! ska bara se om jag behöver "ge igen" först!
Annika jag har många "fina" bilder på dig bara så du vet! och Hanna har jag spelat in, så dom får igen BIG TIME om dom skulle lägga upp ngt kort på mig som jag inte gillar, vilket dom antagligen kmr göra för d tkr dom ä sååå kul! men inte jag!!! men Nu har ja oxå "fina" bilder... MOAHAHAHAHAHAHA

Nää Time to sleep!

Kramar

Ont i halsen!

Haha vilken kväll! Alltid lika tokigt när vi drar igång, ändå är jag HELT nykter idag...
Mötte upp Emma, Anka, Nisse o Hanna på score! Mös lite men sen fick vi inte va kvar så vi drog t Coffee house by Geroge(Koffi haus som hanna sa) Annika upptäckte att dom hade väldigt billig cider så hon tog en där, dom andra va gör törra, så därför sura ja till d o köppte ingentin :P
Sen drog vi iväg o badade, el ja... jag Emma o Anka! dom andra va skittråkiga o satt o kolla på!
Emma ä så jäkla skön asså, hon har sjungit ramsor o gjort lite annat som ja inte skriver här! men jävlitt kul va d iaf! Sen kom det jävla störtregnet o shitt va vi blev blöta(re) Helt dränkta sökte vi skydd under museé taket! där stog d två "pannkakskyrk" tjejer! Väldigt trevliga va rom och Hanna visade prov på sin värmlänska!
Jag har så jäkla roliga videoklipp på henne så d är sjukt!
Nisse skulle få skjuts hem o hennes skjuts körde med helljuset på genom stan och fick
sen ett fint kärringstopp, vi påpekade helljuset o d stängdes av, men d kom på lika fort igen när dom åkte iväg!!*asg*

Cyklade i räserfart hem och hoppade in i en varm dusch o hamnade såklart här igen!

Ser o tittar o börjar märka att avundsjuan hos ngn är STOR!!!!!
Störigt!

Nu ska ja ta o titta lite på film innan ja ska upp halv 6 idag, lilla Frasse o Mollie ska ju t farbror Dr! :(


Natti natti
Tråkigt!

Har suttit o väntat på o få bilen i ett x antal timmar nu, men har gett upp nu och tar bilen imorn bitti istället! Lilla Frasse ska ju till Veterinären :S :( :O
Är faktiskt riktigt nervös för det! O ta mina djur till vet är inte min starka sida
men har man djur så måste man ta sitt ansvar, annars ska man inte ha några,
dyrt som fäään blir det oxå, men d är bara o tacka o ta emot!
Så ärre o ha djur!
Bara d inte ä ngt hemskt, men d tror ja inte(el joo d gör ja) så allt kommer bli finnamang!
Tar m mig Molla mus på besöket oxå så dom får titta på henne, så tar ja två flugor i en smäll!

All väntan gjorde att jag inte följde m t stallet, surt som fan eftersom ja egentligen visst kunde följa m nu! Skitapa! ja ja kmr väl fler stall dar! Maria hojjta till om du ville ha "hjälp" imöra! Är pysselsugen! och ledig heeela dagen
(utom när ja ä till vet, men d ä vid lunch):P

Men jag får iaf en kväll med brudsen ute! men vi ska inte ses än på lääänge! så jag får väl sitta här o tråka tills d.
tror ja ska ta tag i disken så det inte blir ett berg, sen  hatar ja o se när d står ngt i disken, räcker m ett glas!

Har fortfarande inte best mig angående kortisonet!
Svårt beslut de där, bollar för o nackdelar med mig sj! Hade ett alt till o d är o få d intravenöst varje dag på dagv, då blir d inte alls samma m biverkningar på mig! MEN orka åka dit varje dag o bli stucken, tror inte dom skulle orka d helle.. hahaha lite jobbig m sticken!
Nej nu har ja väl best mig! Ta pillerjävlarna o svälj!
Tror ja!

Jaja! är iaf riktigt glad idag!
2 down 6 to go :D:D:D snart snart! Wohoooo
Har prövat en ny grej o det ger resultat och snabbt :D
Mer säger ja INTE!


Ha en underbar kväll!
KRAMAR
/S


Ont!

Ja d är precis vad jag har idag! men d går nog över snart :D ska snart gå ner t affären o inhandla d nödvändigaste! Som t.e.x jordgubbar och vattenmelon! får bli d till lunch idag igen, gott och framförallt nyttigt!
Men som vanligt så ska jag bara innan så d dröjjer nog en bra stund till innan ja får tummen ur!
Funderar på om jag ska ta svängen förbi apoteket o hämta pillerjävlarna el om jag ska skjuta på det ännu mer
men det är ju bara dumt o skjuta upp det när jag inte kommer undan i slutet ändå!
Jag kan ju välja o käka tabl, el tillslut bli inlagd o få dropp. och valet är lätt EGENTLIGEN!
Men kan nog kanske vänta några v till!
Vi få se!!!!men ge dig nu!

Jag gillar inte människor som helt bara sådär blir tvärvända(vet inte hur jag skulle säga) helt skumt! Man måste väll inte sitta vid msn dygnet runt o ha mob i örat hela tiin! el måste man d kanske? Ja tydligen, får man inget svar inom 5 min(INTE jag) så blir man väldigt avundsjuk o ser det värsta! Men om man nu skulle gilla mig så himla mkt så kan man väl vänta med ett svar i 20 min! Vart är d svåra?
Jaja jag har iaf lagt ner allt nu! PUNKT.


Har sovit igenom en film idag igen, väldigt skönt men onödigt. så jag funderar på om ja ska slänga på den igen, men sitta upp denna gång! för d är ju skit på tv:n hela kvällen, Tror ja iaf, har inte helt kollat men antar d!
skulle behöva handla men tar d imorn istället!

Just ja! Maud hade beställt en ny grön tröja till mig, precis lika skön som den andra, men denhär ska va hel hela tiden! inte klippas i el ngt... för då blir ja inte glad :P

Nä nu ska jag fixa lite här hemma!

(just ja.. behöver inte oroa mig för mötet nästa v, det såg fin fint ut :D har kollat läget sj :P el så kanske ja visst ska oroa mig! men jag är nöjd o d är huvudsaken)

Njuter!

Jag njuter av tystnaden i min nya "lya". så otroligt skönt!!! Obeskrivligt gött!

Va iväg t praktiken imorse. pussade mkt på Chanel, så liten(inte egentligen :P) och ynklig! kliade myste o gav massa kärlek till henne! Borstade henne lääääääänge oxå, d va skönt sa hon! Hemskt o se henne såhär! lilla snuttan! Ska dot o pussa på henne massa massa!

Hemma tyckte djuren tydligen att ja vart borta i hundra år och dom kröp upp hos mig båda två! skulle gärna ligga på mig och ´datorn oxå! *söta*

dags o dra på en film o njuta lite mer av tystnaden nu tycker ja!

Ett sista! (lovar att d är sista)


Humor på hög nivå!
Tror d bara ä jag o Maud som kan ha riktigt kul åt denhär, hahaha man måste ha sett hur var när för o fatta, men kul är de!

Bildbomb!


Ser ut som jag fått en till liten säl här hemma! Bena rakt ut!


Världens sötaste lillasyster har JAG!

Världens bästa! går före allt i mitt liv! <3


Jag har så mkt underbara människor runt mig!
Gos o mys till er<3

Lilla Linda är lite down nu ikväll, jag erbjöd henne o komma hit så jag kunde göra lite trix o konster så hon skulle skratta lite, men hon nappa inte!
Konstigt.. hahaha -NOT
Men jag tänker på dig massa massa iaf! min lilla smulpaj!
Vill inte att du ska va ledsen!
Jag finns här om ja kan göra ngt el om du bara vill tjöta av dig! <3

Dags o le lite kanske!?

Shit vad jag har vart negativ idag! Kanske förstås av några. av andra inte!
Men nu är d dags o le lite tkr jag!!!

HATA SJUKHUS!

Hata sjukhus står överst på min hata lista nu! Jag ringde ju medicin mott. imorse och sköterskan ringde upp förut när hon pratat med läkaren! har precis som jag trodde fått ett nytt skov(innebär att det är sår/blåsor och inflammerat)! Och med det innebär KORTISON o full dos! Det är ngt som jag asolut inte vill, man mår så jäkla dåligt när man äter det!
Både psykiskit och fysiskt! Men det VÄRSTA av allt är att jag blir EXTREMT rund i ansiktet, jag visar mig ute så lite som möjligt och isolerar mig helt från omvärlden!
Blir så olik mig så d är inte sant! en av mina kusiner börja gråta när dom såg mig!

Vill inte det här! klarar det inte!
Receptet väntar på mig på apoteket och det är bara o starta, 7 tabl äre som gäller! men antalet gör mig inget eftersom jag redan äter en näve full om dagen! men åååh! Jag kommer ju tappa all kontakt med omvärlden!
Jag vett att ni tänker att jag ska skärpa mig, men det är så!
Been there done that!
Jag blir helt knäpp, det kan man fråga vem som helst om som FÖRSÖKTE umgås med mig senast jag åt d!
Men bara o bita i det sura äpplet o gilla läget!
Fast jag egentligen bara vill sätta mig o grina allt jag kan, men ler gör jag ändå!
Så nu blir det o knappra mer piller o ta prover 1 gång i v!
Life´s unfair!!

Skrattretande!

Har vart hos Linda en sväng på hennes jobb! fick höra att jag inte visste vem hon va o att jag inte visste vad som hände i hennes liv!! HAHA nej nej, har ju bara känt henne sen dagis! hahahahahahah låt mig le!
men jaja.. finns folk som tror dom är så jävla bäst på ALLT men i själva verket bör dom ta reda på lite innan!
Men nu ska jag inte lägga mer energi på det!
Blir bara så ledsen för Lindas skull!
Förstår inte varför man ska hoppa på henne bara för att man är avundsjuk!
Men livet är fullt av avundsjuka TYVÄRR! el ja, klart man kan va avundsjuk, d är jag oxå!
MEN man får ju INTE va dum o elak för det!
Man kan ju va avundsjuk men glädjas åt personen!? el??
Det tycker jag iaf!


Bravo!!

Jag har fått RIKTIGT mkt gjort nu på möran!
Har ringt till bl.a magtarm mott(medicin kliniken) och pratat med en tant som skulle behöva lite semester! EL så är d första dagen efter semestern! Glad va hon inte.. haha.. Hon skulle prata med läkaren som va där nu! Mina hade semester! Hon trodde jag va tvungen o ta prover, självklart vill jag det inte, men jag får lyssna på farbror Dr, om han säger att d behövs så äre bara o lyssna! Kunde nog gå o fixa så jag fick tat på dagvården där jag känner folket, så jag slipper lab, visst känner jag till folket på¨labb oxå, men dom är MKT proffsigare på dagv, inte bättre på o sticka men trevligare helt enkelt!

Sen har jag ringt till ALLA djurkliniker i K-d, blivit avsnäst av några. Några som jag egentligen tkr är bäst, men nu blev det Ulvsby som får tummen UPP av mig, har inte så stro erfarenhet av U, men dom kanske är bra!? var där med mammas katt o det gick ju bra så att... på tor ska lilla Frasse iväg o vaccinera sig o fixa lite annat!

Nu sitter jag o väntar vilket jag HATAR! Kommer hit en tant som ska ha möte med mig! så ärre när man inte har ngt jobb o kan försörja sig sj! Inget jag valt sj, o skulle mer än gärna slippa o ha bidrag från höger o vänster, men jag är VÄLDIGT glad att det finns! Annars hade jag inte överlevt jue! Så jag tackar och tar emot! Men hoppas på ett jobb snart! Sökte 3 förra veckan men det blir nog inge med det!
Ska söka lite mer nu i veckan! Allt från Affär till Servitris till Äldreboende!

Nu ska jag mysa med minifarmen innan mötet, kanske skulle leka lite med dom iställe så katten sover, men näääe.. Han kanske skrämmer bort henne tidigare.. Moahahahahahaha

..

tidig morgon idag, inte speciellt måga minuters sömn! men ska försöka somna om igen, ska slänga på tv:n lite, det brukar funka bra! haha
Katten har sovit typ nästan hela natten, han o jag på soffan o Mollie i sängen, surmuppen ville inte va m men nu är hon här  hon m:)
Har bara en sak inbokat idag, sen ska jag vaäl slappa hela dagen, är riktigt mysväder, skulle vilja ha sol men d är helt ok med ensånhär dag IBLAND!
Nu ska ja lägga huvet på kudden igen o försöka sova ngn timme!! :P


Hmmm...


(personligt, men helt FRIVILLIGT o läsa, finns ett kryss i hörnet!!)

Kollade i min kallender förut och såg att jag har ett möte inbokat om 1, 5 vecka! Känns inte bra, många tankar om allt o lite till!
Ska jag acceptera o bara görat el ska jag "ta tag i det NU"?
Andra tycker att d är väldens lättaste sak, men för mig är det gör svårt o stort!! Och framförallt JOBBIGT! Gick bra sist så jag hoppas väl på d nästa gång oxå, men nu har d vart semester och 5 v sen sist!
Vill inte ens tänka tanken på hur d ser ut nu!
Men iof har jag ju rört mig väldigt mkt! hmmm... ja vi får se!
Känner mig helt velig, men många människor har fått mig o
tänka på annat på sistone o jag har inte haft så mkt  -- tänk, har vart görskönt o lägga det åt sidan, men nu börjar
karusellen igen :,(
Kanske är d skönt o få slänga ur sig lite tankar då eftersom jag inte delar mina tankar med
andra eftersom INGEN förstår mitt tänk!
Man kan inte förstå om man inte är insatt! kan sj tycka att det är helt sjukt, men sammtidigt så himla rätt!!!
Ska jag acceptera det o bolla med folk el ska jag fortsätta va hemlig??Uttråkad till MAX!

Vad blir ditt namn baklänges?
aras
Har du gjort en snöängel i år?
Nej
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
8 veckor :S
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Ja, men krossats direkt!
Tycker du att sengångare är söta?
Nej
Har du någon gång testat karate?
Ja
Första sporten du gick på?
Fotboll
Minimorötter eller pommes frites?
Minimorötter
Vad längtar du mest till just nu?
Till ett jobb
Hur gammal har du tänkt bli?
Beror på
Har du haft vattkoppor?
Ja
Vad drömde du inatt?
Kommer inte ihåg
Vilken tv-serie är bäst?
Desperate Housewives och Greys

Vad åt du senast?
Ett tuggummi!
Höga eller låga strumpor?
Låga nu på sommaren
Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att min mormor ska dö!
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Nej
Vad har du för färg på ditt påslakan?
vit på översidan m svarta blommor o tvärtom på undersidan
Bikini eller baddräkt?
Bikini
Snyggaste läraren?
haha matte/idrotts läraren
Är du mörkrädd?
Ja
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? 
Hahahaha ja!!
Riktig gran eller plastgran?
RIKTIG annars kan d kvitta!
Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt
Godaste drickan till frukosten?
Kaffe(m lite mjölk)
Vill du bli president?
Nej
Har du spelat tjej i en teater?
Ja(har gått i teater)

Duscha eller bada?
Bada
Har du gråtit i skolan nån gång?
Ja
Hur tar du dig till jobbet?
Har inget job :(
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Nej
Sjunger du på toa?
Ja
Vilken färg har din jacka?
 Typ grå/beige/grön
Använder du långkallingar?
Nej d är ju sommar!
Är du höjdrädd?
Ja
Vilket land vill du åka till?
Många
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Kattfan!
Vad ska du göra NU? 
Läsa lite mer bloggar
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja
Har du sett din bästa vän gråta?
Ja
Vilka vitaminer åt du när du va liten?

Det vanliga?!
Vad åt du senast?
Ett äpplep
Har du fått någon komplimang idag? 
Ja
Har du varit med i en rättegång?
Nej
Är du polare med grannarna?
Noopp!
Vilka språk talar din mamma?
Svenska
Vilka länder har du bott i?
Sverige
Senaste piercingen?
Naveln
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Igår
Gay?
Nej
Har du däckat/spytt för att du druckit? 
Ingen kommentar!! Hahaha Annika vad säger du om den här?? hahahaha 
Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Nej
Suger det här?

JA(men har som sagt väldigt tråkigt)
Har du varit på stranden?
Ja
Har du haft en stalker?
Ja, och  har fortfarande!
Minns du din/dina musiklärares namn?
nja.. Ola kanske?
Hur bra är din syn?
BAJS
Har du varit på ett party?
Ja
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Ja, har ALLTID varit faccinerad av hajar!
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?
Skulle bli väldigt förvånad eftersom han fortfarande är på "beställning" av mig ;)
Har du varit utomlands?
Neej :( inte ens Norge! *illa*
Har du sett din bästa vän naken?
Ja
Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
Farbrors och Zophies!
Var är dina syskon just nu?
Förhoppningsvis hemma!
Vad var den senaste drömmen du minns?
Vet inte
Vilken tid gick du upp i morse?
Vilken av gångerna? typ halv 2, 3 halv 4 os.v.
Vad ska du göra i helgen?
Ska på tråkigt barnkalas nu, men hoppas på att jag hittar ngt annat o göra!
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Orka kolla!
När va du riktigt sjuk senast?
TROR ja börjar bli sjuk nu :(
Vem är den senaste kändisen du tog på?
TOG på??? hahahaha
Vad finns i din bakficka?
Eftersom jag oftast använder tights så ingenting
Har du färglinser?
Nopp vanliga!
Vad gjorde du kl 2 inatt? 
försökte prata vett med katten!
Vad är det första du gör på morgonen?
Kollar på klockan
Vad ska du göra efter det här?
Ringa ett jävlitt tråkigt samtal!! :,(


Så duktiga! *avundsjuk* ;)*gäsp*

Shit vad jag ät TRÖTT! orkar inte lyfta mitt feta arsle från soffan alls, skulle behöva greja med lite saker, men det finns verkligen ingen ork alls! är sådär trött så jag har ont i kroppen o ä helt vimsig, usch! Hate it!
Ska dra på en film o mysa i soffan med alla djuren o hoppas på o somna snart!

Natti natti!
/S

Äntligen!!

Jag är äntligen näst intill klar me lägenheten! HAr fått up gardinstänger plus gardiner och även hissgardiner(el va d heter) så jag kan stänga ute solen:P
Fick ny soffa av mamma och so igår(o Ester försåts) en gråsvart, Tylösand tror ja den hette! Från ikea, visserliggen begagnad, men den va i toppskick o dom som hade den innan verka rediga o bra! Värsta kapet va d :D
nu är d bara ett bord som fattas! Är inge görakut, eftersom jag är van o inte ha ngt bord o sitta vid, men d vore ju inte helt fel m ett bord!

Frasse(katten) börjar visa tecken på att han inte kmr vilja va en innekatt! står vid balkongen och ytterdörren o Mjaouar(heter d så?) känns inte bra, men jag tänker inte hålla honom kvar inne om han inte mår bra av det! utan då får han flytta till ngn med hus el ngt så han får gå ut! Katter ska ju egentligen inte va innekatter(tkr jag) men vi får se!  jag ger det ngn vecka till, han kanske ändrar sig*hoppas*

Ikväll kommer mamma, mormor, so och Ester på "mys" har bjudit in dom eftersom dom hjälpt mig! får se om d blir mat el va d blir!
Har extrem magkattarr idag så jag är inte görsugen på ngt o stoppa i mun, men man måste ju!
Hoppas innerligt på att d bara är magkattarr(stavn?) så jag inte fått upp såren igen, är inte så konstigt om jag fått d med tanke på att jag slarvat som fään! Men jag håller en tumme!

Nu ska jag åka o handla och åka t farmor o fafa med kartongerna jag lånade!
Sen blir d filmtajm innan "folket" kmr!

Varmt varmare VARMAST!

Har badat hela långa dagen!
Först va ja, Maria o hundarna iväg o plaska i vattnet, mkt trevligt o behövligt!
När jag kom hem tog jag en tur till ävlen! d va görskönt, bara d att d hann bli lika varmt innan jag kom hem igen*suck* så nu har jag duschat KALLT, och ska ta tag i o plocka iordning! HATAR när d ser ut såhär!
Ännu mer suck för d! men snart är d klart :DSånt ä livet!

Har lite ångest idag för igår! Jag som skulle va helt nykter, så blev d med det ja! Skit oxå!
Mötte Sofia, Emma, Emilia, o Anka för bad i älven! sen drog vi hem till mig o hämtade lite saker o fixade lite saker ;)
Sen mot stan, in på Score*skräll* och tar lite mer o dricka!
Hade riktigt trevligt o mysigt! någon kom på den dumma idén att vi skulle bada innan vi drog hem o såklart hängde jag på, men d va faktiskt riktigt skönt!
Försökte mig på o cykla hem, men d gick förvånansvärt bra :D
Hade världens huvudvärl förut men nu är d borta o jag är t.o.m. riktigt piggelin!

Nu ska jag ta en till dusch o duscha min hund som håller på o dö här!

Bilder


Mollie o Charlie(Annas hund) 
 
Ronja är "lite" klippt!Kotten, Frasse, Pysen????

Klart kissen ska sova i min säng ;)

Mollie är att snäll hon <3


 


Varmt..

Jag brukar inte gilla o klaga på värmen eftersom jag älskar värme! men nu är det fan överdrivet här hemma! har fönster o balkong öppna, men d står still i bastun! har vart o duchat typ 7 ggr, men d blir lika varmt på 2 sek igen!
Så nu har jag klagat lite o d känns mkt bättre :P

Snart kommer MollY  och jag hoppas verkligen det går bra, och tror inget annat heller iof!
Har försökt lura med mig några o bada men ingen ville med!! Tråkmånsar! så jag får väl dra o bada sj med Mollisarna!
Haha kul om dom drar åt olika håll - NOT!

Får se hur kvällens planer blir, beror på humör och lägenheten!


RSS 2.0