Torsdag

Vart tar dagarna vägen? Snart har ännu en vecka sprungit förbi. Är det bara jag som tycker dagarna går lite väl fort?

Har fått en tid till läkaren nu, tyvärr kan personen som hänger på inte följa med denna gång, läkaren Aka Tyskjäveln hade lämnat ett otrevligt meddelande på mobilsvaret till denna person.
Behöver jag säga att jag Inte är speciellt förvånad?! Under hela tiden har Ingen trott på mig, nu kanske denna tror lite mer på mig.
Men jag ska dit på Måndag men denna gång ska jag spela in hela mötet och jag hoppas innerligt att hon behandlar mig som hon gjort så många gånger tidigare, mig och andra. Visste väl att det va för bra för att va sant att hon helt plötsligt kunde va trevlig, lite instabil människa detdär.
Säger hon saker hon tidigare sagt till mig så kan hon nog snart säga Hejdå till sitt arbete, har försökt göra anmälan tidigare men det är inte lätt när personal som varit med har blånekat allt som sagts och andra patienter har bett mig göra en anmälan men dom har inte själva Vågat säga hur det egentligen går till på detdär stället.
Men nu så, nu kommer min älskade platta följa med och spela in, bra till mycket dendär äppelskruttsplattan, klarar mig inte en dag utan den:)
Är hon däremot lika trevlig som hon varit tidigare så är det inga problem, får se vad hon har att säga.
Att man som patient ska behöva spela in ett möte för att bli trodd på är helt sjukt och vridet, men det som stör mig mest är att se hur hon behandlat mina vänner jag fått där, Helt underbara människor som fått höra så mkt skit och vart helt knäckta efter en träff med henne, nej kasta skit på mig men ge fan i mina vänner!
Usch så bitter jag är, men vänta ni, ni ska se att det inte är jag som ljuger och hittar på... Är hon lika trevlig som den gången i förra våren eller va det va så kommer ni trilla av stolen.
Trust me!


Nu ska jag fixa iordning lite te och mysa ner mig i soffan framför halv 8 hos mig, helt klart ett favorit program!
Ni kan ju hålla en tumme för mig på Måndag, och även hålla en tumme för att det är lång väntetid på patologen och inte det jag befarar!

Ha en lövely kväll<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0