Snark

Är rätt trött på min kropp just nu, inte nog med att ena såret gick upp helt efter suturtagningen, det har blivit sådär härligt grön och gult... så imorgon får jag sitta i teltid till vårdcentralen och därefter garanterat bli skickad till akuten som senast när jag fick inflammation, men då var det alla nu är det tack o lov bara det ena. 
Jag förstår inte Hur såret kunde gå upp, skulle egentligen tagit stygnen efter 10 dagar, jag tog dom efter 12 och såret såg fint ut, sitter dessutom på ett ställe som inte är så utsatt, man rör inte speciellt mkt på insidan av överarmen. 
Kan säga att det gör väldigt mkt ondare än dagarna efter Op. 
Börjar bli fruktansvärt less på dethär nu! Lite otur och motgångar kan jag ta men dethär börjar bli löjligt men kanske jag som är känslig och överreagerar?! 
 
Mollies knöl behövdes inte tas bort, det tackar jag för och kan va lugn när jag fick samma svar av 2 veterinärer:) Blir hon skendräktig ännu en gång så skulle jag höra av mig igen och få meducin. 
Tuwan har jag äntligen fått lite hull på, hon äter riktigt dåligt och är kräsen fast Inte kräsen åt det dyra hållet, den dyra maten ratar hon helt, här duger bara domdär portionspåsarna och ica egna kattmat och i torrfoder äter hon enbart Willys egna samt whiskas junior, blandar dom två sorterna av olika anledningar som jag inte orkar dra nu. Hon har alltid fri tillgång till torrmat, hoppas hon kan hålla sitt hull nu :)
 
 
 
Har inte hört något från "ät läkaren" än men jag har satt folk på att ringa dit under veckan...
 
 
Har jag Tur så får jag svar från patologen imorgon, får jag inte svar imorn och det inte är "hårt tryck" där så vet jag redan svaret. Den dagen den sorgen! 
 
 
Ska tröstshoppa lite nu, har visst 200 kr rabatt på Nelly om jag handlar för 500kr, det måste ju utnyttjas;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0